iOS @AppleiOS Apps

Apple introduce actualizarea pentru OS X Server 3.1

Apple a lansat luni actualizarea pentru OS X Server 3.1, care aduce la zi suportul pentru OS X 10.9.2 si face cateva schimbari minore in examinarea recenta a Profile Manager. Noua actualizare este identificata ca fiind 13S4122, mai buna decat versiunea anterioara ce a fost lansata la jumatatea lunii februarie. Acum ca versiunea 10.9.2 este oficial lansata, Apple incearca sa lanseze cat mai repede si versiunea finala a actualizarii 3.1.

119942-md-upload

 

Actualizarea OS X Server 3.1 necesita instalarea a OS X 10.9.2, acest lucru insemnand ca sunt necesare si MacBook Pros si iMacs de la jumatatea anului 2007, precum si Mac Pros, Aluminium MacBooks si MacBook Airs din anul 2008, Mac minis si Xserves din anul 2009.

In plus, Codul de Activare Lock Bypass este acum restabilit automat datorita dispozitivului supravegheat, iar dezvoltatorilor li s-a cerut ca atentia sa le fie axata pe aceste zone. Doar o problema cunoscuta este listata, un defect unde Profile Manager nu va functiona urmarind upgradarea sau migrarea de la OS X Server 2.x. Aceasta problema, potrivit celor de la Apple, nu afecteaza upgradarea sau migrarea de la OS X Server 3.0.

Leave a Reply

Back to top button