iOS @AppleiPhoneWhat's New

Apple ar putea amana lansarea modelului iPhone 6 de 5.5 inci pana in 2015

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii trei ani, Apple va lansa (cel mai probabil, si conform mai multor surse online) noua linie iPhone 6 (care include doua modele de marimi diferite) in septembrie. De asemenea, majoritatea zvonurilor afirma ca ambele modele iPhone 6, atat cel de 4.7 inci cat si cel de 5.5 inci, vor fi lansate in acelasi timp. Recent insa au aparut informatii noi despre lansarea iPhone 6 care infirma aceste zvonuri, si care prezic o posibila amanare a lansarii modelului de 5.5 inci pana in 2015.

iPhone-6

Sursa acestor informatii, analistul KGI Securities Ming-Chi Kuo, care a devenit faimos in ultimii ani datorita altor preziceri relationate cu lansarile facute de Apple in trecut, a publicat ieri un raport in care sunt mentionate cateva motive pentru care lansarea modelului iPhone 6 de 5.5 inci nu va fi posibila pana mai tarziu in acest an, sau chiar pana in 2015: probleme cu panoul touch, rezistenta scazuta a ecranului sapphire care nu a trecut testul scaparii dispozitivului de la o inaltime mai mare, precum si cateva probleme de culoare ale carcaselor metalice. De asemenea, raportul prezice si faptul ca, atunci cand va fi lansat modelul de 5.5 inci, acesta nu va fi disponibil decat in maxim 20 de milioane de unitati.

Desi aceste informatii nu au fost confirmate inca (la fel ca si toate celelalte informatii legate de iPhone 6, care pana in prezent nu au avut o confirmare oficiala din partea Apple), au mai ramas doar doua luni pana cand vom afla cu exactitate daca iPhone 6 va avea sau nu doua modele diferite si daca acestea vor fi sau nu lansate in acelasi timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button