iOS @AppleiPhoneWhat's New

Apple a comandat producerea a peste 70 de milioane de unitati pentru ambele modele iPhone 6

Cu doar doua luni inainte de lansarea urmatorului iPhone (conform unei reclame disponibile in China, Apple va lansa noul smartphone pe data de 19 septembrie, insa data nu a fost confirmata oficial), Apple a comandat deja producerea a peste 70 de milioane de unitati iPhone 6, atat modelul de 4.7 inci, cat si cel de 5.5 inci, data limita pentru completarea acestei comenzi fiind 30 decembrie 2014.

iphone-6

Se pare insa ca Apple se asteapta la o rata de esec destul de mare in ceea ce priveste producerea noului smartphone, compania cerand producatorilor sa comande un numar de componente suficient pentru fabricarea a 120 de milioane de unitati pentru a se asigura ca dintre acestea intre 70 si 80 de milioane de unitati vor fi functionale. Modelul de 4.7 inci va fi produs de Foxconn si Pegatron, companii care au produs si modele anterioare iPhone, in timp ce modelul de 5.5 inci va fi produs de compania Hon Hai. Procesul de fabricare a ecranului pentru modelul mai mare de iPhone 6 (numit tehnologie in-cell) va fi mai complicat, senzorii de touch urmand sa fie integrati direct in LCD, renuntandu-se la crearea unui nou strat pentru display, acesta urmand sa fie acoperit cu un invelis din cristal sapphire, care desi este mai scump decat sticla, este mult mai rezistent si mai durabil.

Desi nu s-a confirmat nimic pana in prezent, zvonurile despre noi upgrade-uri disponibile pe dispozitivele iPhone 6 vorbesc despre o noua camera cu stabilizare optica de imagine, mai performanta decat cea de pe iPhone 5S, spatiu de stocare de 128 GB, corp mai subtire decat al modelelor anterioare, autonomie mai mare a bateriei, RAM cu viteze mai mari si suport pentru HD Voice. Cate dintre acestea vor deveni realitate nu vom afla, probabil, decat dupa lansarea celor doua modele iPhone 6, speram in luna septembrie a acestui an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
producerea iphone in china,
Back to top button
Close