Microsoft @MobileMobile AppsWhat's New

Aplicatiile pentru Windows Phone 7 vor avea nevoie de OK din partea Microsoft-ului

La Conferinta anuala MIX tinuta luna aceasta, Microsoftul a facut publice mai multe detalii despre Windows Phone 7 precum si soft-urile (sau uneltele) pe care developerii le vor putea folosi pentru a crea aplicatii pentru acest sistem de operare. Totodata Microsoft au profitat sa faca un anunt destul de important pentru cei care vor dori sa dezvolte respectivele aplicatii, si anume faptul ca aplicatiile pentru Windows Phone 7 vor trebui aprobate de catre Microsoft si acestea vor putea fi distribuite/downloadate numai prin intermediul Windows Phone Marketplace.

[…] The one-and-only place for Windows Phone 7 users to get applications for their devices will be through the Windows Phone Marketplace. Apps must conform to Microsoft’s standards and won’t be available until they are certified by Microsoft.

windows-phone-marketplace

Desi aceasta este o modalitate eficienta pentru a proteja userii Windows Phone 7 de catre aplicatii hack-uite (cel putin nu se restrictioneaza accesul la Windows Pnone Marketplace doar prin anumite servere de internet, unde conexiunile sunt suprataxate – gen BlackBerry sau iPhone – sau cel putin nu inca), deja se ridica semne de intrebare in legatura cu aplicatiile care nu vor trece de testele Microsoft si daca va fi necesar ca Windows 7 Phone sa fie jailbreak-uit, aidoma iPhone, pentru ca acestea sa poate fi folosite.

In orice caz, ramane de vazut daca aceasta idee Microsoft se va dovedi a fi una buna sau una extrem de proasta, avand in vedere popularitatea foarte scazuta a Apple App Store din ultima vreme din cauza fatgului ca resping aplicatii iPhone fara sa anunte motivele (nu ofera nici un fel de feedback pentru developeri). Legat de aceasta problema, Microsoftul au promis ca vor oferi totala transparenta in privinta procesului de aprobare al aplicatiilor, insa mai intai trebuie sa demonstreze acest lucru.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button