Microsoft @MobileNOKIA

Aplicatiile Necesare Pentru Nokia Lumia (Essential Apps for your Nokia Lumia)

PicsArt

picsart-1500x1500-jpg

PicsArt este programul de editat fotografii gratuit cel mai popular din lume si este disponibil pe dispozitivele cu Windows Phone 8. Va editeaza pozele creativ cu ajutorul desenului si a efectelor diverse. Apoi impartasiti-va operele de arta in comunitatea PicsArt, precum si pe retelele voastre sociale.

Sozoom

sozoom1500x1500-jpg

Sozoom este disponibil exclusiv pe toate telefoanele Nokia Lumia 1020 si 1520 si va ofera abilitatea de a va reinventa pozele de rezolutie inalta facute cu Nokia Camera. Adaugati zoom-ul doar in anumite zone ale fotografiilor dumneavoastra si impartasiti-le cu prietenii vostri.

Instagram

Instagram-for-Lumia-KSP

Realizati o poza cu Lumia, schimbati-i stilul, apoi postati-o pe Instagram – acest lucru este usor de facut. O puteti impartasi si pe Facebook, Twitter, Tumblr si Foursquare direct din aplicatie.

Papyrus

papyrus-1500x1500-jpg

Renuntati la pix si la caiet. Acum va puteti lua niste notite minunate direct pe telefonul dumneavoastra Nokia Lumia, folosind doar degetul. Papyrus are o interfata simpla si intuitiva de utilizat, aceasta permitandu-va sa va luati notite rapid si eficient, direct pe Windows Phone.

Vine

Vine-in-Nokia-Lumia-jpg

Steaua stralucitoare a lumii video o reprezinta Vine, aceasta fiind calea cea mai potrivita pentru a privi si a impartasi viata in miscare. Creati si descoperiti videoclipuri scurte si frumoase pe care sa le impartasiti familiei si prietenilor vostri.

Hipstamatic Oggl

Hipstamatic-jpg

Hipstamatic Oggl este o comunitate pentru oameni creativi care doresc sa captureze cele mai importante momente din viata lor. Hipstamatic ofera o experienta cu totul noua si va puteti conecta la comunitatea Hipstamatic, alaturi de cele mai creative minti ale lumii.

Box

bandit-box-lumia-1020-1500x1500-jpg

Cu 10GB liberi, Box va usureaza accesul si editatul fisierelor dumneavoastra, impartasirea continutului si conectarea cu prietenii vostri de oriunde si de pe orice dispozitiv.

Leave a Reply

Back to top button