Microsoft @MobileNOKIA

Aplicatiile Necesare Pentru Nokia Lumia (Essential Apps for your Nokia Lumia)

PicsArt

picsart-1500x1500-jpg

PicsArt este programul de editat fotografii gratuit cel mai popular din lume si este disponibil pe dispozitivele cu Windows Phone 8. Va editeaza pozele creativ cu ajutorul desenului si a efectelor diverse. Apoi impartasiti-va operele de arta in comunitatea PicsArt, precum si pe retelele voastre sociale.

Sozoom

sozoom1500x1500-jpg

Sozoom este disponibil exclusiv pe toate telefoanele Nokia Lumia 1020 si 1520 si va ofera abilitatea de a va reinventa pozele de rezolutie inalta facute cu Nokia Camera. Adaugati zoom-ul doar in anumite zone ale fotografiilor dumneavoastra si impartasiti-le cu prietenii vostri.

Instagram

Instagram-for-Lumia-KSP

Realizati o poza cu Lumia, schimbati-i stilul, apoi postati-o pe Instagram – acest lucru este usor de facut. O puteti impartasi si pe Facebook, Twitter, Tumblr si Foursquare direct din aplicatie.

Papyrus

papyrus-1500x1500-jpg

Renuntati la pix si la caiet. Acum va puteti lua niste notite minunate direct pe telefonul dumneavoastra Nokia Lumia, folosind doar degetul. Papyrus are o interfata simpla si intuitiva de utilizat, aceasta permitandu-va sa va luati notite rapid si eficient, direct pe Windows Phone.

Vine

Vine-in-Nokia-Lumia-jpg

Steaua stralucitoare a lumii video o reprezinta Vine, aceasta fiind calea cea mai potrivita pentru a privi si a impartasi viata in miscare. Creati si descoperiti videoclipuri scurte si frumoase pe care sa le impartasiti familiei si prietenilor vostri.

Hipstamatic Oggl

Hipstamatic-jpg

Hipstamatic Oggl este o comunitate pentru oameni creativi care doresc sa captureze cele mai importante momente din viata lor. Hipstamatic ofera o experienta cu totul noua si va puteti conecta la comunitatea Hipstamatic, alaturi de cele mai creative minti ale lumii.

Box

bandit-box-lumia-1020-1500x1500-jpg

Cu 10GB liberi, Box va usureaza accesul si editatul fisierelor dumneavoastra, impartasirea continutului si conectarea cu prietenii vostri de oriunde si de pe orice dispozitiv.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
صفحة كتيموب الأساسية, mobile9 lumia 625, كيتموب العاب نوكيا جري, كيتومب روبوت, كيتوموب نوكيا, mobile9 nokia Lumia 625, موقع كيتو موب الاساسي, aplikacie nokia lumia 625, كيوموبالعاب, تحميل التطبيقات الأساسية لنوكيا, تحديثات كيتوموب, como baixar aplicativono lumia 603, تحميل صور بتعليقات عل كيتو موب, كيتو ثيمات, Waptrik.com aplicati nokia lumia, العاب كيتوموب حره المحتوي بحث وتحميل مجانا ‏‎, preuzimanje aplikacija za nokia lumia 603, baixar instagram e viber na loja da Nokia de modelo Nokia 603, instangram/télécharger pour Nokia 302, nokia 5800ra témák mobil9,
Back to top button
Close