Android @GoogleInternet MobileMobile AppsMOBILE TIPSWhat's New

Aplicatie WhatsApp pentru PC. Telefoane / Smartphones si Browsere Compatibile

S-a lasat recent o versiune de WhatsApp pentru Desktop. Windows PC, Mac OS X si Linux. Aceasta aplicatie web nu necesita instalare sau download. Ea foloseste un protocol de sincronizare intre telefonul mobil si tab-ul internet browser-ului in care este deschisa adresa aplicatiei web. http://web.whatsapp.com. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati adresa web anterior mentionata si sa scanati codul unic QR cu aplicatia WhatsApp de pe telefonul mobil. Sincronizarea in browser se va face automat, fara sa fie nevoe sa va creati un user sau sa va autentificati in vreun fel.

Telefoane mobile si smartphone-uri compatibile cu WhatsApp Web.

Desi pare putin ciudat, ca sa folositi aplicatia WhatsApp pe PC, nu trebuie sa aveti PC-ul compatibil cu aceasta optiune din aplicatie, ci telefonul mobil.

Telefoane mobile si sisteme de operare mobile compatibile cu WhatsApp Web

  • Toate telefoanele mobile cu sistem de operare Android. Pentru accesare WhatsApp Web, mergeti in aplicatia WhatsApp de pe telefon > Meniu > WhatsApp Web. Include suport pentru majoritatea smartphone-urilor Samsung, LG, HTC, Motorola, AllView, Lenovo, Alcatel
  • Windows Phone : Deschideti aplicatia WhatsApp > Meniu > WhatsApp Web.
  • BlackBerry 10 : deschideti aplicatia pe smartphone-ul BlackBerry >trageti in jos din partea de sus a ecranului > WhatsApp Web
  • Nokia S40 / Symbian : Deschideti WhatsApp > trageti in sus din partea de jos a ecranului > WhatsApp Web.
  • iPhone / iOS : Deschideti aplicatia WhatsApp pe iPhone > Settings > WhatsApp Web
  • BlackBerry : Deschideti WhatsApp > Chats > tasta meniu > WhatsApp Web
  • Nokia S60 / Symbian : Deschideti aplicatia WhatsApp > Meniu > WhatsApp Deschideti aplicatia WhatsApp > Meniu > WhatsApp Web Web.

Inainte de cauta aceasta optiune in aplicatia mobile, asigurati-va ca aveti instalata cea mai noua versiune de WhatsApp si ca in momentul utilizarii WhatsApp Web, telefonul mobil este conectat la internet.

Este bine sa stiti ca cele mai bune browsere pentru aplicatia web sunt Chrome, Firefox si Opera. Safari, Internet Explorer si altele nu va ofera acces la toate optiunile WhatsApp Web.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
browser copatibil pt tel lg, descarca gratis watsapp pentru telefon hTC, nokia.mobi/entry/van/main/x7-, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/808pureview, www.whatsapp download com.nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, whatsappnokia.mobi/entry/van/main/c7-00, whatsapp descarcare gratuita, http://nokia.mobi/entry/van/mainC, instalarea whatsappului, watsupnokia.mobi/entry/van/main/c7-00, obi/entry/van/main/C7-00, Whatssap descarcare pentru telefon lg, en.amteefon.com/aplicatie-whatsapp-pentru-pc-telef, Http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/206, cum se instaleaza watap pe telefon, nokia.wastapp.mobi/entry/van/apps/, descargas whatsapnokia.mobi/entry/van/main/808pureview, nokia.mobi/entry/van/main/701, go.store.ovi.mobi/ey/van/apps/C5-05, whatshapp nokia c5-05 download,
Back to top button
Close