Mobile Apps

Aplicatie Oficiala WhatsApp pentru Windows si Mac OS X (WhatsApp Desktop App)

WhatsApp reprezinta o aplicatie de referinta in randul posesorilor de telefoane mobile si smartphone-uri conectate la internet. Aplicatie completa de messaging, care ofera un suport larg de comunicare intre utilizatori. De la simple mesaje text, pana la expediere si receptionare de poze, fisiere si apeluri voce.
Cu toate acestea, aplicatia WhatsApp are un mare minus. In afara de WhatsApp Web, nu exista o aplicatie oficiala pentru Windows PC si Mac OS X. WhatsApp Web, a avut un mare succes anul trecut, cand a fost lansata. Folosita de un numar mare de utilizatori, WhatsApp Web este oficiala, insa este o aplicatie “in-browser”, care depinde de folosirea unui internet browser (Firefox, Chrome, Opera, Safari), pentru a ne putea autentifica si folosi optiunile aplicatiei WhatsApp.

Recent, pe Twitter au inceput sa apara tot mai multe zvonuri, completate cu screenshot-uri, care dovedesc ca este pe cale sa se lanseze in curand o aplicatie ofciala, desktop, pentru sistemele de operare Windows si Mac OS X. In acest fel, ne-am putea conecta contul de WhatsApp de pe calculator, fara a mai fi nevoie sa luam telefonul in mana atunci cand primim sau cand avem de trimis mesaje pe WhatsApp.

Din partea echipei care dezvolta aplicatia WhatsApp (in cardul Facebook)  nu s-a primit nici o informatie in acest sens. Totusi, rezultatele bune, succesul aplicatiei WhatsApp Web, ne duce cu gandul ca aceasta stire nu va ramane doar la nivel de zvon, iar aplicatia oficiala pentru desktop va fi lansata in cursul acestui an. Poate chiar pana in vara.

Pentru Windows 10, ar exista posibilitatea ca aplicatia WhatsApp sa fie inclusa in Store, asa cum au facut cei de la Viber, care au lansat o varianta desktop, foarte apreciata de utilizatori.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Temas para samsung j108i, Bajar whatsapp sony ericsson j108a, download aplikasi di hp sony j108i, www.واتس اب سوني g108i, samsung gizli kodlar türkçe,
Back to top button
Close