DownloadsFacebookInternet MobileMobile AppsWhat's New

Aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie Inchisa de Facebook

La inceputul anului 2014, Facebook avea sa cumpere aplicatia WhatsApp pentru suma de 19 miliarde de dolari.
Dupa achizionarea WhatsApp, tot mai multe caracteristici ale aplicatiei au fost implementate in aplicatia Messenger a Facebook. Capabilitatea de trimite fisiere (poze si video), elemente de design si conectarea numarului de telefon la aplicatie pentru sincronizare contacte.

Update-ul de ieri al Facebook pentru aplicatia Messenger, ne face sa ne gandim ca zvonurile din ultima vreme care prevesteau inchiderea WhatsApp sunt destul de fondate. Mai exact, incepand de ieri, cei care doresc sa foloseasca Messenger-ul de la Facebook nu mai sunt obligati sa foloseasca sau sa detina un cont de Facebook. Este suficienta inregistrarea numarului de telefon in aplicatie.

WhatsApp_Messenger_Facebook

You can now sign up for Messenger without a Facebook account. All you need to start chatting is a phone number. 

Ramane de vazut acum cat timp va mai fi Facebook de acord sa tina doua aplicatii care fac acelasi lucru.
Este totusi de mentionat faptul ca in urma cu cateva luni, WhatsApp a primit un update destul de important, in urma caruia utilizatorii puteau efectua apeluri telefonice prin internet (VoIP). Acest feature a fost retras insa iar Facebook a renuntat la dezvoltarea aplicatiei.

Acest update este disponibil atat pe iOS (iPhone) cat si pe telefoanele cu Android.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung java uygulamalar indir, Parsisiusti feisbuka y telefona, Sgh u800 telefonunu kac kodlayarak sertifika duzeltmesi yapılabilir, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, تنزيل شهادة التطبيقات, Www.update.lgmobile.com, تحميل العاب عربيات لموبايل سامسونج Gt-s5222, kaip atnaujinti whatsapp, برامج هاتف 5222, ใบรับรองfacebookหมดอายุ, Samsung e250 kullanıyorum nasıl müzik indire bilirim, java ucretsiz tema indir, อัพเกรดซอร์ฟแวร์5233, aplikasi sony ericsson j108i, أبيرا مجان لسامسونغ ستار3, nokia.mobi/entry/van/main/701, nokia.mobi/entry/van/main/701فيدو, nokia.mobi/eسكسntry/van/main/n8-00, تحميل برامج لموبايل سامسونجs5222r, Aplicatia wat up lg,
Back to top button
Close