DownloadsFacebookInternet MobileMobile AppsWhat's New

Aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie Inchisa de Facebook

La inceputul anului 2014, Facebook avea sa cumpere aplicatia WhatsApp pentru suma de 19 miliarde de dolari.
Dupa achizionarea WhatsApp, tot mai multe caracteristici ale aplicatiei au fost implementate in aplicatia Messenger a Facebook. Capabilitatea de trimite fisiere (poze si video), elemente de design si conectarea numarului de telefon la aplicatie pentru sincronizare contacte.

Update-ul de ieri al Facebook pentru aplicatia Messenger, ne face sa ne gandim ca zvonurile din ultima vreme care prevesteau inchiderea WhatsApp sunt destul de fondate. Mai exact, incepand de ieri, cei care doresc sa foloseasca Messenger-ul de la Facebook nu mai sunt obligati sa foloseasca sau sa detina un cont de Facebook. Este suficienta inregistrarea numarului de telefon in aplicatie.

WhatsApp_Messenger_Facebook

You can now sign up for Messenger without a Facebook account. All you need to start chatting is a phone number. 

Ramane de vazut acum cat timp va mai fi Facebook de acord sa tina doua aplicatii care fac acelasi lucru.
Este totusi de mentionat faptul ca in urma cu cateva luni, WhatsApp a primit un update destul de important, in urma caruia utilizatorii puteau efectua apeluri telefonice prin internet (VoIP). Acest feature a fost retras insa iar Facebook a renuntat la dezvoltarea aplicatiei.

Acest update este disponibil atat pe iOS (iPhone) cat si pe telefoanele cu Android.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
atnaujinti messenger, ใบรับรองfacebookหมดอายุ, nokia.mobi/eسكسntry/van/main/701, descargar facebook gratis para sony ericsson cedar j108a, Swiateczne dzwonki, Telecharger theme iphone 4 lg ku990i java, Telecharger angry java gratuit pour mob game, america army apps java, konfiguracja wifi gts 5260, baixar facebook GS5222 v2, phoneky telecharger dictionnaire francais-anglais pour alcatel firefox os, meu samsung mobile gt s 5610 pode ter whatsapp, atnaujinimas messenger, игри samsung, برامج تلفون GT-S5222, hlatsapp актуализация, jeux pour java 2me, Gt s5600 oyunları, Samsung e250 kullanıyorum nasıl müzik indire bilirim, برامج هاتف 5222,
Back to top button
Close