Android @GoogleAndroid AppsiOS @AppleiOS AppsiOS NewsMobile Apps

Aplicatia Nokia Here Maps revine, in forta, pe iOS

Dupa o absenta de un an si trei luni, populara aplicatie pentru navigare GPS dezvoltata de Nokia revine pe dispozitivele cu sistem iOS, oferind posesorilor de tablete si telefoane Apple o varianta pentru aplicatia Maps, furnizata de Apple.

HERE Maps pentru iOS vine cu majoritatea functiilor pentru navigare offline disponibile si in versiunea pentru Android, lipsind cateva extra-uri, cum ar fi suportul venue maps. Oferita in continuare gratuit, Here Maps pentru iOS reda sugestii pentru navigare GPS la bordul autoturismelor sau, folosind mijloacele de transport in comun, sugestii pentru locatii interesante de vizitat si harti GPS pentru mai mult de 100 de tari, toate valabile pentru utilizare offline.

nokia-here-maps-ios

Aplicatia de navigatie Here Maps de la Nokia se va intoarce cat de curand si pe sistemul de operare iOS. Aceasta este una dintre cele mai apreciate aplicatii de pe Windows Phone si, in curand, va debuta si pe Android, datorita parteneriatului cu Samsung. Serviciul Here Maps va fi disponibil pe toate cele trei platforme mobile inainte de sfarsitul anului 2015. Hartile Nokia au fost lansate in trecut pe iOS, dar acestea nu au avut succesul asteptat. Aplicatia nu s-a impacat prea bine cu sistemul de operare Apple, iar dupa lansarea lui iOS7, compania finlandeza a decis sa renunte complet la suport si chiar sa retraga aplicatia din App Store. Motivul a fost faptul ca noua versiune de iOS a dus la probleme de compatibilitate cu aplicatia, care, in final, deteriorau experienta de utilizare.

Sean Fernback, SVP Nokia, a recunoscut ca lansarea vechii variante de Here Maps de pe iOS a fost un fiasco, insa faptul ca, in acest moment, accentul companiei cade exclusiv pe software a oferit echipei oportunitatea de a realiza un produs fiabil.

Cert este ca in 2015 vom vedea celebrul serviciu Here Maps pe iOS si Android, alaturi de varianta de pe Windows Phone. Tinand cont de faptul ca acum diviziile Nokia de software si hardware sunt entitati separate, nu mai exista obligatii contractuale care sa opreasca portarea serviciilor.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
go.store.ovi.mobi/entry/van/main/n8-00, http/nokia.mobi/entry/van/main/c6-01, ia.mobi/entry/van/main/n8-00, en.amtelefon.com/mobile/google-apps/, ia.mobi/entry/, تنزيل تطبيقاتLGt385, Juegos offline para nokia 225, gentry/van/main/c6-01, โหลดเกมส์โทรศัพท์ nokia 225ฟรี, nokia.mobi/en try/van/main/c6-01, nokia.mobientry/van/main/c6-01, nokia.mobi/e**#=E#ntry/van/main/n8-00, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/themes/nokia 112, nokia.mobi/entry/van/main/603, nokia.mobi/entry/gvan/main/n8-00, nokia.mobi/entry/gvan/main/500, http.//go.store.ovi.mobi/entry/van/apps//311, اجمل التطبيقات والموضوعات لجهاز نوكه 209, nokia.mobi/entry/van/main/N8-00, härmaps,
Back to top button
Close