Facebook

Aplicatia Facebook pentru iOS primeste un update

Facebook a lansat o noua versiune a aplicatiei pentru dispozitivele iOS care ruleaza sisteme de operare din gama iOS 7.0. Actualizarea aduce cu sine o noua optiune numita Highlights si care se gaseste in tab-ul nou creat care se numeste People. Optiunea Highlights face exact ceea ce ii spune si numele, adica scoate in evidenta lucruri notabile din profilul utilizatorului sau din activitatea prietenilor si subliniaza Cererile de prietenie, evenimentele de tip Life Event sau alte lucruri de genul acesta.

1393081325

Asadar, sectiunea care pana acum se numea Requests a fost redenumita People. Aici se gasesc mai multe suboptiuni (ca People) care sunt afisate tot ca tab-uri. Totusi, dintre acestea, cea mai importanta este Highlights pentru ca, pe langa cele mentionate mai sus, poate afisa si cereri de prietenie despre care utilizatorul fie a uitat, fie nu stia ca exista. Mai departe, tot Hightlights afiseaza zilele de nastere ale prietenilor, evenimente care au avut loc, oameni cu care utilizatorul a intrat in contact si oameni pe care utilizatorul ar putea sa ii cunoasca.

Cel mai probabil, ideea care se afla in spatele acestor schimbari este fragmentarea News Feed-ului pentru ca utilizatorul sa poata naviga mai repede prin stirile care il intereseaza, fara sa fie nevoit sa se loveasca de continut fara relevanta. Deocamdata, ramane de vazut daca schimbarile vor fi definitive si vor ajunge chiar la toti utilizatorii retelei sociale.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
แก้ปัญหาเฟสโนเกีย500เ, kaip atnaujint sony ericsson facebook update, facebok dowloand, خلفياةالهاةفالدكئ, mobile facebok dowloand, facebook atnaujinimas telefone,
Back to top button
Close