Android @GoogleAndroid Apps

Android Terminal Emulator – Introducere Linii Comanda Linux

O aplicatie foarte utila pentru cei care doresc sa foloseasca comenzi Linux de pe dispozitivul mobil cu Android este Android Terminal Emulator. Accesati dispozitivul dvs. Android cu linii shell de comanda Linux.

Caracteristici si explicatii simple:

  • Daca aveti probleme cu introducerea de text, incercati sa instalati gratuit ” Hacker’s Keyboard IME“. (Mai ales daca aveti un dispozitiv HTC sau Samsung.)
  • Aceasta aplicatie nu este un emulator de joc.
  • Aceasta aplicatie nu va ajuta sa root-ati telefonul sau sa modifica IMEI-ul  telefonului.
  • Este nevoie sa stiti (sau sa fiti dispusi sa invati), cum sa utilizati liniile de comanda Linux pentru a putea folosi aceasta aplicatie.
  • Este posibil sa doriti sa instalati un set de utilitare linie de comanda, cum ar fi “Busy Box” pentru a adauga comenzi dincolo de comenzile care vin incorporate in dispozitivul dvs. Android.
  • Este un proiect open source.

Android Terminal Emulator este un utilitar pentru dispozitivele cu Android ce poate fi gasit pe Google Play sau descarca gratuit de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
android terminal emulator kodlar, اوامر الاندرويد, android terminal emulator download, terminal emulator for android la gi, codigos para emulador de terminal, codigo do teminal emulado, terminal emucator la gi, install linie de comanda android, linha de comando do linux no android, lệnh cập nhật android qua terminal, terminal emulator android kodlari, lista de comandos terminal emulator android, comandos para terminal emulador no android, liste commande terminal emulator android, codigos para o terminal emulator android, comandos terminal emulator android, Como usar comandos no terminal android, comman prompt cho andoid, cara menggunakan terminal emulator pada hp android, emulator de terminal android comandos,
Back to top button
Close