iOS @AppleiOS NewsWhat's New

Alta bresa de securitate in iOS 7 permite pacalirea lock screen-ului

Utilizatorii iOS 7 trebuie sa fie foarte atenti cu dispozitivele din dotare (mai ales pe mana cui ajung acestea), deoarece s-a descoperit alta bresa de securitate care permite accesarea dispozitivului fara a fi necesara introducerea codului de securitate in lock screen.

ios7-lockscreen

Noua bresa a fost facuta publica ieri intr-un videoclip pe YouTube, aceasta fiind foarte simplu de folosit (spre deosebire de alte brese gen, descoperite in trecut). Din fericire, bresa este valabila doar in anumite conditii: trebuie sa aveti un apel pierdut pe dispozitiv, o aplicatie deschisa/activa sub lock screen (adica sa nu fi accesat home screen-ul dispozitivului inainte de a bloca respectivul dispozitiv) si Control Center activat sa poata fi accesat din Lock Screen.

Daca insa aceste conditii sunt indeplinite pe telefonul dvs, lock screen-ul poate fi pacalit foarte usor in felul urmator: treceti dispozitivul pe modul Avion, apoi dati tap pe apelul pierdut. Veti castiga imediat accesul catre aplicatia care ruleaza sub lock screen.

Pentru a evita o situatie in care telefonul dvs sa indeplineasca conditiile de bypass si o terta persoana sa castige accesul la acesta fara a avea nevoie de cod de securitate, aveti grija sa accesati mereu home screen-ul inainte de a bloca dispozitivul, si de asemenea este recomandat sa dezactivati accesarea Control Center din Lock Screen. Cel mai probabil Apple deja lucreaza la un fix penru aceasta problema de securitate a iOS 7, insa pana atnci nu strica sa va luati masuri de siguranta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
locksreen menipu, kunci layar menipu, nama kunci layar menipu, kunci layar yang menipu, lock screen menipu, hack jocuri telefon, lockscreens menipu, lockscreen paling menipu, pengunci layar menipu, aplikasi password lockscreen menipu,
Back to top button
Close