ALLVIEWWhat's New

Allview P6 Energy, un smartphone cu un acumulator de 5000 mAh

Dupa ce am aflat de curand despre Philips W6618 si Elephone P5000, iata ca a sosit randul unui brand autohton de a lansa un smartphone cu o baterie de 5000 mAh. Allview P6 Energy este un smartphone cu un acumulator de 5000 mAh, care promite aproximativ 21 de zile de functionare in stand-by si 24 ore timp de convorbire.

Configuratia modelului P6 Energy este realizata in jurul unui procesor quad-core la 1.3 GHz cu nucleu Cortex-A7, ajutat de o memorie RAM de 1GB si conectat unui ecran IPS de 5″ cu o rezolutie de 1280×720 pixeli. Lista specificatiilor tehnice este completata cu integrarea a doua camere foto de 8 si 2 MP, cea de a doua servind la poze selfie si apeluri video.

Smartphone-ul poate functiona ca si alimentator portabil, tinand cont de capacitatea marita a acumulatorului, incarcand bateriile altor gadgeturi prin cablul USB. Incorporarea functiei Hot Knot permite transferul de fotografii si filme instant, prin simpla atingere a ecranelor.

Allview-P6-Energy-1170x644

Allview livreaza noul model de smartphone cu versiunea Android 4.4.2 KitKat, instalata in memoria interna de 8GB. Spatiul de stocare poate fi suplimentat prin instalarea unui card microSD cu o capacitate de 32GB.

Camera foto principala de 8MP detine blitz LED si autofocus si poate inregistra clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii extra cum ar fi smile shot, gesture shot, beauty face, detection face, eraser si HDR.

De asemenea, Allview P6 Energy include functia de Wi-Fi Direct, putand lua rolul de hotspot wireless cu acces la internet 3G, accesibil dispozitivelor aflate in apropiere. Wi-Fi Display ofera o modalitate facila pentru vizionarea de continut redat de pe smartphone direct pe ecranul unui televizor compatibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button