ALLVIEWMobile AppsWhat's New

Allview E3 Sign, un nou smartphone prevazut cu senzor de amprente Synaptic

Allview lanseaza un nou smartphone din gama mid-range, care ofera un ecran IPS de 5.5″ si senzor de amprente Synaptic, utilizat pentru deblocare si autentificare in aplicatiile compatibile.

Lucian Peticila, Managerul General Allview, a declarat: “Toti ne dorim ca lucrurile personale sa ramana private, in special datele importante pe care le salvam in telefon. E3 Sign ofera un grad sporit de securizare al acestor informatii prin optiunea de deblocare ce utilizeaza senzorul de amprente american Synaptics. Interfata de utilizare si functiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului.Allview E3 SIGN este un smartphone dual-SIM cu sistem Android 4.4 KitKat, motorizat de un CPU quad-core la 1.3GHz si GPU Mali-400MP2, suplimentate cu 2GB memorie RAM. Display-ul cu rezolutie 720×1280 pixeli este protejat in spatele unui scut din sticla rezistenta la zgarieturi. Pe capacul din spate se afla senzorul de amprente si camera foto de 8MP, bazata pe un modul Sony IMX219 cu suport pentru filmare Full HD si poze HDR. Deasupra ecranului mai gasim o camera frontala de 2MP, capabila de filmare Full HD. Memoria interna in cantitate de 16GB poate fi suplimentata cu pana la 32GB, utilizand slot-ul pentru card microSD.

e3-sign-pp

Interiorul carcasei ascunde o baterie de tip Li-Polymer, cu o capacitate 2800mAh. Optiunile pentru conectivitate includ suport 3G HSPA+ (pana la 21.1Mbps), WiFi N, Bluetooth 4.0, port infrarosu si conector micro USB 2.0.

Noul dispozitiv mobil E3 Sign include functie de control prin gesturi si mod “protejare atingere“, care previne deblocarea neintentionata a telefonului. Dispozitivul mai are de oferit si un transmitator infrarosu, ajutat cu o aplicatie care permite folosirea ca si telecomanda universala pentru aparatele utilizate frecvent. Accesul rapid la anumite functii este oferit de “fereastra multitask plutitoare“, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a telefonului si de a accesa aplicatii utilizate des precum calculator, redare muzica si clipuri video. Telefonul Allview E3 Sign este disponibil pe baza de precomanda la pretul de 999 lei. Pachetul include si o husa de protectie tip carte, oferita gratuit.

Leave a Reply

Back to top button