ALLVIEWWhat's New

Allview a lansat VIVA i7, o tableta cu procesor Intel Atom

Allview a anuntat astazi lansarea tabletei VIVA i7, a patra tableta a companiei cu procesor Intel Atom integrat. Conform celor declarate de managerul general al Allview, tableta VIVA i7 le ofera utilizatorilor performanta la un pret accesibil, de doar 349 RON.

allview-viva-i7

Procesorul Intel Atom Dual-Core al tabletei, cu frecventa de 1.2 GHz, este sustinut de un GPU PowerVR SGX544MP si de 1 GB RAM, acesta oferindu-le utilizatorilor viteza necesara pentru procesarea informatiilor si totodata permitand rularea jocurilor la o calitate optima si redarea video in Full HD. In plus, consumul de energie este unul foarte redus, lucru care mareste autonomia bateriei de 2500 mAh pana la 3.5 ore.

Specificatiile tabletei includ si un ecran IPS de 7 inci, cu o rezolutie a display-ului de 1024×600 pixeli (format 16:9), memorie interna de 8 GB (cu posibilitate de extindere de pana la 32 GB prin microSD), camera principala de 2 MP si camera frontala de 0.3 MP si conexiune Bluetooth care permite conectarea dispozitivului la diverse accesorii (cum ar fi boxele S-Tube si S-Bass sau casca bluetooth) si faciliteaza transferul de date.

VIVA i7 este disponibila de astazi pentru precomanda la pretul specificat mai sus (349 lei), in variantele de culoare negru mat si alb sidef.

Leave a Reply

Back to top button