ALCATELAndroid @GoogleMobile Apps

Alcatel One Touch Star, un smartphone Jelly Bean ce va surprinde la MWC 2013

Francezii de la Alcatel incearca incet dar sigur sa continue succesul avut in anii 2000 cu prima serie One Touch, fiind atunci printre cei mai apreciati producatori din domeniul telecom. Insa timpul a trecut si brandul francez a fost uitat si investitiile pe acest segment au fost aproape inexistente. Iata ca a venit timpul pentru o noua revenire in comunitatea smartphone-urilor  de top, unde Samsung, Apple, Huawei, LG si Nokia detin primele locuri. Alcatel urmeaza trendul celorlalti competitori si pregateste cu prilejul MWC 2013 ce va avea loc la Barcelona un model Android cu display de 4” , 800×480 pixeli, ce va atrage nostalgicii fani Alcatel si nu numai. Alcatel One Touch Star se mandreste cu o platforma hardware de clasa medie ce contine un procesor Dual Core de 1Ghz si o memorie RAM de 512MB ce va permite rularea versiunii Android v4.1 Jelly Bean de la Google.

Spatiul de stocare pentru aplicatiile descarcate este de 2.4GB din cei 4GB de care dispune terminalul, dar care insa poate fi marit prin intermediul unui card microSD pana la 32GB. La partea de multimedia smartphone-ul sta acceptabil camera principala de 5MP si cea frontala de 1,3MP asigura conditii optime pentru un utilizator entry-level ce isi doreste un telefon accesibil. Noul model Alcatel va fi disponibil in mai multe variante de culori: pink, silver, grey, iar primi utilizatori care vor avea posibilitatea de al achizitiona vor fi suedezii, urmand ca ulterior, probabil in luna aprilie sa fie disponibil si pentru restul europenilor si nu numai.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ثيمزات الموبيل alcatel, العاب موبايل الكاتيل وان تاتش, تحميل صور خلفيات موبايل ALCATEL, تحميل تيمات هاتف الكاتال, alcatel programok ingyen, alcatel témák letöltése ingyen, alcatelتحميل الفيسبوك على الهاتف, تطبيقات الكاتيل, تحميل أ العاب elcetal, التطبقات alcatul, alcatel one tuch firefox élő hatterkepek, download wallpaper tab hp7 alcatel, تحميل العاب موبايل alcatel, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/, ingyen játék alcatel telefonra, تنزيل الاصدار الكاتل الجديد, تحميل برامج والعاب للكاتل, برامج هاتف alcatel, alkatel one touch star games apps alcatel one touch star games apps, gry do pobrania na alcatel,
Back to top button
Close