ACERAndroid @GoogleMobile Apps

Acer Liquid Galant E350 un Android smartphone accesibil ce va iesi in evidenta

Acer a lansat in ultima perioada noi modele de tablete Android din seria Iconia Tab, ce au fost bine primite pe piata datorita succesului inregistrat producatorul incearca sa cucereasca si segmentul smartphone-urilor. Ultimele modele din seria Liquid, Glow lansat in februarie si Galant Duo un Dual SIM lansat in iulie 2012, au demonstrat ca este loc si pentru Acer pe piata Android smartphone-urilor dominate de Samsung, LG, HTC, Huawei. Noul model Acer Liquid Galant E350 este varianta single SIM a lui Galant Duo. Bazat pe un procesor single Core de 1GHz produs de MediaTek MTK6575, care impreuna cu memoria RAM de 1GB, isi face cu succes datoria si permite rularea versiunii Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 si descarcarea aplicatiilor preferate din Google Play in memoria interna de 4GB cu care vine echipat sau pe memoria suplimentara de pana la 32Gb cu care poate fi extinsa prin intermediul slotului de card microSD. 

E350 este echipat cu un pachet de conectivitate complet ce permite multe modalitati de transfer de fisiere intre el si alte dispozitive mobile sau nu. Ecranul capacitiv multitouch de 4,3”, ofera o experienta multimedia excelenta si scoate in evidenta performantele foto/video ale camerei de numai 5MP cu care vine dotat E350. La capitolul autonomie E350 va fi echipat cu un acumulator de 1500mAh care se doreste a oferi o durata decenta de convorbire si stand-by si astfel sa atraga tot mai multi potentiali utilizatori ce isi doresc un smartphone accesibil si suficient de dotat din punct de vedere tehnologic.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
darmowe gry na acera E350, cum ies de pe mail de pe acer, download teme pentru acer e350, tahmil tatbikat android, har inte acer duo stand by?, jocuri pentru acer e350, älypuhelin galant, idöjárás számológép letöltés, jeux gratuit pour acer e350, Google Samsung E 350 displey, teme pentru acer e350, ce windows are telefonul acer e 350, Ablikacye, E350 nokia igre, acer e 350 liquid galant duo informatii, اسار الهاتف الذكي acer e350,
Back to top button
Close