ACERAndroid @GoogleMobile Apps

Acer Liquid E2, un Quad Core Android cel mai performant model din seria Liquid

Acer lanseaza in aceasta perioada, un nou smartphone din seria Liquid ce continua la cote mai mari performantele modelului lansat Acer Liquid E1 lansat la inceputul anului. Noul Acer Liquid E2 este un Android smartphone ce functioneaza pe o platforma MediaTec MTK 6589, cu un procesor Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 si un modul GPU PowerVR SGX 544MP. Noua configuratie face din Acer Liquid E2 un adversar demn de luat in seama in lupta pentru a atrage atentia utilizatorilor din clasa medie care isi doresc un terminal accesibil dar si suficient de performant si capabil sa faca fata aplicatiilor multimedia de ultima generatie. Noul Acer Liquid E2 este dotat cu o memorie interna de 4GB extensibila pana la 32GB cu un card microSD si RAM de 1GB ce ajuta la rularea simulatana a mai multor aplicatii.

Acer-Liquid-E2

Camera foto de 8MP asigura capturi foto de inalta rezolutie si poate filma Full HD la rezolutie 1080p iar cea secundara de 2MP este utila pentru apeluri video si alte aplicatii multimedia. Display-ul QHD IPS de 4,5” este rezistent la zgarieturi si poate asigura culori placute ochiului iar conectivitatea este de nivel mediu HSDPA, Wi-Fi si bluetooth-ul asigurand variante de conectare si transfer. Autonomia asigurata de un acumulator de 2000mAh  si poate asigura 9 ore de convorbire si aproape 450 de ore de stand by. Noul model Acer va fi disponibil si in varianta Dual SIM tot mai cerut pe piata europeana si va putea fi comercializat in luna iunie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kode rahasia hp acer liquid e2, cara upgrade acer liquid e2 ke lolipop, smartponis tamashebis gadmowera, upgrade acer liquid e2 ke lollipop video, tutorial upgrade acer e2 jadi lolipop, download sofware os acer liquid kitkat, kode rahasia acer liquid e2, motywy na telefon acer, cara upgrade os android acer liquid e2, cara meng upgrade jelly bean ke kitkat pada acer liquid e2, cara upgrade hp acer liquid e2 ke os lolipop, cara upgrade os acer liquid e2, cara udate os android acer liquid e2, aggiornamento firmware acer liquid e2, update acer liquid e2 ke lollipop, www.acer350 liquid.upgrade.com, upgrade acer liquid e2 to kitkat, pembaruan sistem di hp acer e2, upgrade versi acer e2, kode rahasia acer e2,
Back to top button
Close