ACERAndroid @GoogleMobile Apps

Acer Iconia B1-720/721, cele mai noi tablete din serie, performanta accesibila

Dupa ce a cunoscut consacrarea cu notebook-urile, ACER a continuat expansiunea catre alte dispozitive mobile si a lansat constant noi modele de smartphone-uri dar si de tablete. La capitolul tablete, producatorul asiatic se concentreaza pe segmentul entry si a lansat pe piata a 2-a generatie din seria B1, Acer Iconia B1-72o si B1-721. Noile tablete de 7″ cu display TFT cu o rezolutie 600 x 1024 pixeli, nu exceleaza prin performantele hardware dezvoltate de chipset-ul Mediatek MT8312 si procesorul Dual Core tactat la 1,3Ghz.

Acer-Iconia-B1-721

Conectivitatea este prezenta in mai multe variante HSDPA (pentru varianta Iconia B1-721), Wi-Fi, bluetooth iar partea multimedia este asigurata de camera VGA prezenta pe partea dorsala. Memoria interna de 16GB extensibila cu pana la 32GB printr-un card microSD si memoria RAM de 1GB poate asigura performante decente pentru segmentul entry din care face parte si datorita pretului accesibil va fi un gadget care va avea succes in acest an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Www.LG mobile.com, samsung 4.2mobail , tablet hd hatterkepek letoltese, samsung s 5610 bip ındır, wapdame-jeux(need for speed-java), Mrežni podskup otključavanja, javaya android tema indir, тапети за nokia android download, bezmaksas speles telefonam samsung, como tirar o bloqueio automatico do samsung s 5222, cum salvez toate mesajele din telefon?, comment off le verrouillage sim pour samsung duos, ferramenta de suporte lg java, en.amtelefon.com/mobile/android/android-apps/, gry na androida 4.2, تحميل لوحة مفاتيح علي هاتف جافا, برامج موبيل سمسونج 5222, ألعاب جافا حربية, samsung s5610 kodlari, code secret de samsung gt e 2222,
Back to top button
Close