Mobile Apps

A inceput Consumer Electronics Show 2013 la Las Vegas fara Microsoft si Apple

Editia din acest an a CES se doreste a fi un pic altfel decat editiile anterioare, punandu-se accent mai ales pe continut si mai putin pe hardware. CES 2013 se desfasoara in perioada 8-11 ianuarie  la Las Vegas, SUA. Aceasta editie este aproape in intregime dominata de gigantul american Google si de acum cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile, Android, care profita de absenta competitorilor directi Microsoft si Apple si isi consolideaza imaginea de lider in domeniu. Dintre producatorii cei mai importanti amintim Samsung (cel mai mare stand prezent la expozitie), LG, Sony, Panasonic, iar ca tipuri de gadget-uri lansate domina tabletele, ultrabook-urile si televizoare UltraHD (4K), smartphone-urile nu au prezente foarte importante in cadrul expozitiei, majoritatea producatorilor amanand lansarile importante pentru perioada primavara – vara 2013. Samsung anuntand ca posibila lansare a ultimului model Galaxy S IV pentru luna februarie si probabil va fi in continuare liderul care va da trendul pentru acest an si va descuraja concurenta cu noi tehnologii si inovatii tehnologice, avand in vedere bugetul imens (peste 11 miliarde USD) disponibil pentru marketing.

Un alt razboi care incepe cu prilejul acestui eveniment este pe segmentul producatorilor de procesoare unde Intel si Qualcomm, care incearca sa cucereasca cat mai multe dintre tabletele si notebook-urile ce vor fi lansate in acest an. Nu trebuie sa uitam gigantii asiatici Huawei si ZTE care profita de lipsa de oferte de smartphone-uri de top ale Samsung, si Apple si lanseaza modele de ultima generatie ce vor atrage atentia pietelor internationale mai ales datorita preturilor extrem de atractive si a calitatii in crestere evidenta fata de producatorii deja consacrati. Ca modele de smartphone-uri despre care vom discuta in viitoarele posturi pe tema CES 2013 enumeram: Sony Xperia Z, Huawei Ascend W1, Alcatel One Touch Idol Ultra, Huawei Ascend Mate si alte modele care vor fi lansate in cadrul expozitiei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tahmil tatbikat mobile, ces 2013 pobierz na komórkę, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/, http://www.google.com.pk/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/,
Back to top button
Close