Android @GoogleAndroid AppsSAMSUNGWhat's New

64 GB spatiu de stocare: detaliul care face diferenta intre Samsung Galaxy S8 si iPhone8

Deja faimosul Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aduca o serie de modificari care ar putea face din iPhone 8 un smartphone pe care multi ar putea dori sa il evite din deficienta de noutati. Intre toate acestea se regaseste si o schimbare foarte buna pentru Samsung Galaxy S8, pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze cat mai repede in terminalele iPhone. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu minim 64 GB spatiu de stocare. Practic, toti cei care vor achizitiona Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S8 Plus, vor beneficia de minim 64 GB spatiu de stocare din start, plus suport pentru carduri micro SD de pana la 256 GB. Asadar, utilizatorii Samsung Galaxy S8 isi pot extinde spatiul de stocare al terminalelor cu pana la 320 de GB.

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie si cu cativa zeci de dolari mai scump in urma acestei schimbari, insa vorbim despre foarte mult spatiu de stocare pe care utilizatorii il primesc chiar din start. Compania Apple a inceput sa ofere iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare din 2016, iar in baza schimbarii pentru Samsung Galaxy S8, se va pune mare presiune pe Apple. Daca Samsung Galaxy S8 va avea minim 64 GB spatiu de stocare, atunci foarte multa lume va cere exact acelasi lucru de la Apple pentru urmatoarele modele ale iPhone.

Indiferent de motivele Samsung de a oferi minim 64 GB de spatiu de stocare in Samsung Galaxy S8, Apple trebuie sa preia aceasta schimbare. Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S9 vor fi lansate cu atat de mult spatiu de stocare si Apple nu va oferi aceeasi schimbare in vreun iPhone de anul acesta, atunci va avea probleme mari in a convinge clientii sa-i cumpere dispozitivele mobile.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descargar assassins creed 2 para java, العاب هاتف سمسونج GT_S5222, تحميل أبرا مني samesong GT_S5222, Darmowe gry lg Ku990i, nokia.mobi/entry/van/main/x7-00, aktualizacja systemu samsunga GTC3520, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, wapdam GT-E2250 oyun indir, قفل الهاتف جافا, تلفون gt_c5222, Samsung ucun hereketli saat temasi, jocuri java gratis telefon, on7 समर्थक भंडारण, Porque me pide certificado mi celular samsung GT s3350, java oyun indir, hry do mobilu gt-e2250, بنزيل لعبة الدامة للهاتف, تطبيقات سطح المكتب s5222, تحميل واتساب لهاتف سامسونج GT s5222, m.youtube.com/?client=mv-nokia,
Back to top button
Close