Android @GoogleAndroid AppsSAMSUNGWhat's New

64 GB spatiu de stocare: detaliul care face diferenta intre Samsung Galaxy S8 si iPhone8

Deja faimosul Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aduca o serie de modificari care ar putea face din iPhone 8 un smartphone pe care multi ar putea dori sa il evite din deficienta de noutati. Intre toate acestea se regaseste si o schimbare foarte buna pentru Samsung Galaxy S8, pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze cat mai repede in terminalele iPhone. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu minim 64 GB spatiu de stocare. Practic, toti cei care vor achizitiona Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S8 Plus, vor beneficia de minim 64 GB spatiu de stocare din start, plus suport pentru carduri micro SD de pana la 256 GB. Asadar, utilizatorii Samsung Galaxy S8 isi pot extinde spatiul de stocare al terminalelor cu pana la 320 de GB.

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie si cu cativa zeci de dolari mai scump in urma acestei schimbari, insa vorbim despre foarte mult spatiu de stocare pe care utilizatorii il primesc chiar din start. Compania Apple a inceput sa ofere iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare din 2016, iar in baza schimbarii pentru Samsung Galaxy S8, se va pune mare presiune pe Apple. Daca Samsung Galaxy S8 va avea minim 64 GB spatiu de stocare, atunci foarte multa lume va cere exact acelasi lucru de la Apple pentru urmatoarele modele ale iPhone.

Indiferent de motivele Samsung de a oferi minim 64 GB de spatiu de stocare in Samsung Galaxy S8, Apple trebuie sa preia aceasta schimbare. Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S9 vor fi lansate cu atat de mult spatiu de stocare si Apple nu va oferi aceeasi schimbare in vreun iPhone de anul acesta, atunci va avea probleme mari in a convinge clientii sa-i cumpere dispozitivele mobile.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
codigos secretos nuevos 2017 para celular samsung champ GT-C3300K, descarca gratuit jocul cu examenul auto categoria b, GT S5230 entsperren, mobil 240/320 oyunlar, سمسونجs5222, java oyun indir, aplikacje sony ericsson j108i, canlı saat teması indir, download tema animasi, اخر تحديث لي samsungt-5222, Download game perang hp layar sentuh java jar, civilization 3 na telefon, game java untuk telefon samsung kecil, s9 samasang, e2121b niye ekran uzerinde, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, jocuri java samsung, ดาวน์โหลด ร้าน ค้า nokia, descarc jocuri gratuite pe telefon cu tastatură, आकाशगंगा s8,
Back to top button
Close