Home / ANDROID - GOOGLE / Xiaomi Redmi Note 3 Pro un phablet performant si accesibil

Xiaomi Redmi Note 3 Pro un phablet performant si accesibil

Vazand succesul celor de la Samsung cu gama NOTE, chinezii de la Xiaomi au urmat aceeasi reteta si au ajuns si ei la cea de a 3-a editie a phablet-ului Redmi Note. . Un display LCD IPS de 5.5″ Full HD cu un contrast bun si o luminozitate decenta, noul Xiaomi Redmi Note 3 Pro poate impresiona utilizatorul prin usurinta accesarii functiilor acestora cu ajutorul interfetei Miui 7.0.
image

Proiectat pe o platforma Qualcomm Snapdragon 650 cu 2 procesoare în tandem: un quad core Cortex A53 tactat la 1.4GHz si un Dual Core A72 de 1.8GHz si impreuna cu memoria RAM de 3GB, poate emite pretentii de performante deosebite. Echipat cu o memorie interna de 32GB ce poate fi extinsa cu inca 128GB, permite stocarea fotografiilor realizate de camera principala de 16MP sau selfie-urile cu camera frontala de 5MP. La capitolul senzori modelul iese in evidenta cu senzorul de amprenta ?i stereo radio FM cu functie de inregistrare. Noul Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine echipat cu un acumulator nedetasabil de 4000mAh ce poate asigura un interval decent de functionare.

technologix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Deverouillage sim de samsung, Baixar hats aspp para lgt515, تنزيل تطبيق سامسونج S5222, Redmire pro, samsung hálózati kód, americas army java game download, chestionare auto categoria B pe telefon, Redmire android pro, خلفيت الدخليه لى السمسونج GT-s5222, gtc3510 oyun ayarları, كود..روبوت.سامسونج, code universel samsung, download scoala auto zippy, Java telefon temalari, samsung on7 neist, super jewel quest bedava oyun indir telefona samsung, igri besplatni za svalqne na samsung s5222, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, magazin plai igri besplatni za svalane djava, Kody na samsunga gts-5230,