Home / Apple / WordPress App pentru bloggerii iOS (iPhone si iPad)

WordPress App pentru bloggerii iOS (iPhone si iPad)

Ads

WordPress este cea mai mare platforma de blogging, folosita de milioane de utilizatori in intreaga lume, atat in varianta pusa la dispozitie pe WordPress.com, unde oricine isi poate crea un cont si un blog, cat si self-hosting pentru cei care doresc sa instaleze CMS-ul WordPress pe servere sau servicii de hosting proprii.

Pe langa flexibilitatea data de numarul mare de plugin-uri si teme grafice puse la dispozitie gratuit sau premium de dezvoltatori, pentru WordPress s-au dezvoltat de-a lungul anilor si aplicatii pentru desktop si telefoane mobile, prin care utilizatorii sa poata publica articole sau chiar sa faca setari de design si structura fara a mai fi nevoie sa acceseze “Dashboard” de la PC.

Pentru utilizatorii de iOSiPhone si iPad – cea mai buna solutie pentru administrarea sau crearea unui blog, este aplicatia oficiala WordPress disponibila in Apple App Store. Aplicatie care recent a primit si un update destul de important.

IMG_1208

In WordPress v.5.9 s-a adaugat suport pentru crearea unui nou blog sau web site pe wordpress.com fara a mai fi nevoie ca utilizatorul sa se inregistreze de la un PC / Mac. Tot in acest update se ofera suport pentru personalizare si schimbare teme. WordPress Themes Browser.

Download si instalare WordPress pentru iPhone si iPad

Aplicatia oficiala WordPress este disponibila gratuit in App Store si poate fi instalata pe iPhone sI iPad din aplicatia App Store dau de la PC / Mac prin intermediul iTunes.

Download WordPress via iTunesiTunes WordPress

Pentru un management mai bun in aplicatia WordPress si pentru acces la multe functii si statistici avansate, este recomandat sa aveti instalat plugin-ul Jetpack pentru WordPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Descargar juego gusanos en guerra gratis para sony ericsson, aplikasi sony ericsson j108i, ücretsiz java omnitrix ben10 oyununu indir, üçretsiz lara goft java oyun indir, download tema jam analog for symbian, Battery.doctor.pre.samsung.telefon, games perang tentara untuk hp, qual eo codigo do gt c3 -222 para aceitar qualquer tipo de jogo, 3d jeux football pour samsung 240320, samsung gizli kodlar türkçe, download tema jam analog untuk symbian, تحميل متجر c5222, Speles mob tel par brivu, aplikasi java sony ericsson j108i, imagini abstracte pentru telefon, GAMELOFT+%D1%96%D0%B3%D1%80%D0%B8, Kako podpreti formate datoteke dowland, samsung star 3 duos s5222 برامج, Download tema jam aktif sony, kody do telefonu samsung,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese