Home / Desktop Software / WhatsApp pentru Windows si Mac OS X [Instalare, Configurare si Utilizare]

WhatsApp pentru Windows si Mac OS X [Instalare, Configurare si Utilizare]

Ads

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii / servicii de messenger pentru telefoanele mobile si smartphones. Disponibila si compatibila pe telefoanele mobile Android, Windows Phone, BlackBerry si iPhone, acest serviciu de mesagerie nu avea o aplicatie desktop pentru sistemele de operare Windows, Linux sau Mac OS X.

In urma cu doar cateva zile (la inceputul lunii septembrie 2015), dezvoltatorii WhatsApp au lansat un update si o aplicatie oficiala care ne permite acum sa folosim aplicatia mobile si de la calculator / laptop. Este vorba de o aplicatie web (in internet browser), care ne deschide automat interfata WhatsApp.

2015-09-03 05.25.52

Cum instalam WhatsApp Web Messenger pe Mac OS X si / sau Windows PC

Daca sunteti posesorului unui iPhone si ati facut actulizarea / update-ul aplicatiei WhatsApp la versiunea 2.12.6, in meniul Settings al  WhatsApp o sa observati ca a aparut o noua optiune. WhatsApp Web

IMG_2177

Pentru a accesa aplicatia web de la WhatsApp, accesam de la caculator adresa : http://web.whatsapp.com (folosind Safari, Chrome, Firefox, Internet Explorer sau oricare alt web browser). Deschidem “Settings” > “WhatsApp Web” si scanam cu telefonul codul QR care ne apare la adresa web.

IMG_2178

Dupa efectuarea acestui pas, aplicatia WhatsApp Web se va conecta automat la aplicatia de pe telefonul dvs. Asta inseamna ca puteti primi si trimite mesaje pe WhatsApp direct de pe calculator sau laptop, fara a mai fi nevoie sa stati cu telefonul in mana.

Pentru a reduce costurile pe care operatorul de telefonie mobila le poate aplica pentru traficul de internet din aplicatie, este indicat sa aveti telefonul conectat prin Wi-Fi la o retea wireless.

Aplicatia WhatsApp Web Messenger este gratuita si nu necesita download / instalare.

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
http:/whatsapp.mobi/entry/van/main/603, whatsapp utoljára látta, whatsapp nastavení, whatsapp sågs senast, Instalare gratuita whatsapp pe java mobil, cum inatalez aplicatii pe telefonul firefox os, cum instalez whatsapp pe android os, senast sedd whatsapp, tahmiltatbikat mobile, c 3510 sim kilidi kırma, sågs senast whatsapp, kia.mobi/entry/van/main/C7-00, konfigurasio guasap, Samsun star wife telefonuna nasıl şifre konur, kody samsung c3050 bluetooth, как настроить ватсап на айфоне вьетнамском, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, messenger utoljára elérhető elrejtése, whatsapp statusz mikor elerheto, nokia.mobi/entry/van/main/701,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese