Home / Apple / Vhoto pentru iOS filmeaza videoclipuri scurte din care poti alege cele mai reusite fotografii

Vhoto pentru iOS filmeaza videoclipuri scurte din care poti alege cele mai reusite fotografii

Ads

Pe langa aplicatia default a sistemului, Camera, iOS dispune de foarte multe aplicatii de fotografiere excelente, pe care utilizatorii le pot folosi pentru a face poze calitative. Insa daca vreti sa incercati ceva nou, va recomandam sa incercati Vhoto.

vhoto-auto-images

Vhoto este o noua aplicatie gratuita pentru iOS care in loc sa captureze imagini atunci cand dorim sa facem fotografii, inregistreaza videoclipuri scurte, din care, dupa salvarea acestora, selecteaza automat imagini bazandu-se pe frame-urile cel mai putin blurate din fisierele video. Din aceste imagini le putem selecta pe cele pe care dorim sa le pastram, si de asemenea le putem edita sau adauga filtre la acestea, si apoi share-ui cu prietenii.

Avantajul Vhoto este faptul ca, datorita inregistrarii video, putem captura foarte multe momente pe care le-am fi putut pierde daca foloseam o aplicatie foto obisnuita. De asemenea, vom evita fotografiile in care persoanele din acestea ies cu ochii inchisi. Singurul minus insa (pe care multi utilizatori il pot considera destul de semnificativ) este calitatea fotografiilor, care nu va fi una high quality (fata de Vhoto, o aplicatie foto obisnuita dispune de optiunea tap-to-focus si de LED flash in loc de LED light). Insa aplicatia este foarte potrivita atunci cand subiectul se afla in miscare si pentru fotografii spontane sau surpriza.

Download Vhoto pentru iOS (via iTunes).

Nota: Cu Vhoto puteti importa si videoclipuri din galeria dispozitivului pentru a captura imagini din acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
www.GAMELOFT.FIFA.do pobrania na telefon.com, फोटो apps, फोटोapps, वॉलपेपर फोटो, fut samachar sofwer dawalod modail, एच डी फोटो, جوال htc استخراج صور الفديو , बांला आजान mp3, Download Aplikasi Kamera Syuting, जावा गेम्स फोटो थीम, photus.apps, सन्ता-बन्ता एच डी चित्र,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese