Home / Mobile Apps / Vector – Joc Actiune Android

Vector – Joc Actiune Android

Vector este un incitant joc stil arcade, in care esti un  exceptional personaj ce alearga pentru a nu fi doborat de sistem. Jocul are loc dintr-o perspectiva noua, intr-o lume in care libertatea totalitara si individuala, nu este nimic mai mult decat un vis indepartat.

Dar inima unui freeRunner este puternica, iar unul dintre acestia esti chiar tu pentru a o elibera. Astfel, executi o seri de atiuni prin alergare, sarire, alunecare si catarare folosind tehnici extraordinare, bazate pe sportul ninja urban al Parkour, in timp esti urmarit de “Big Brother“, al carui singur scop este de a te capta si va te aduce inapoi.

Inspirat de practica si principiile lui Parkour, cu controale vector intuitive, este un joc pentru jucatori de toate nivelurile, avand nivele sofisticate ce provoaca jucatorii la cele mai exigente puzzle-uri de sincronizare rapida.

Caracteristici principale:

  • Joc arcade de la creatorii hit-ului de pe Facebook
  • Miscari uimitor de realiste inspirate de Parkour ce au fost facute de instrumente de animatie Cascadeur
  • 20 de nivele provocatoare (40 in “versiunea Deluxe“)
  • Usor de invatat, dar o provocare de a-l stapani

Cel mai bun joc de actiune inspirat din Parkour! Vector va permite sa va eliberati si sa fugiti! Nu va lasati prinsi!

Vector este un joc de actiune stil arcade pentru Android. Detinatorii de dispozitive Android il pot gasi in versiune gratuita pe Google Play sau il pot descarca prin link direct de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
baixa jogo de vequitor no celula sansung, Jogo de vector 3 para celular lg baixar direto, descargar juegos de parkour para n95, Download game vector hp nokia, download game vector di hp, aplicacion de vectores en juegos, Download game vector buat hp java, téléchargé jeux vector pour Nokia , download game vector parkour untuk java, Telecharger jeux LG parkour, telecharger jeux vector parkour pc, tải game vector 2 về đt nokia, telecharge jeux de vector nokia, VEKTAR GAME MOBIL9.COM, vactor old game free download, descargarjuego de vactor, downlod game vector untuk hp oppo, Tai game Vector cho windows phone, tai game parkour hdh java, temas de parkour para Samsung galaxy y,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese