Home / ANDROID - GOOGLE / V20, un nou smartphone LG echipat cu Android 7.0 Nougat

V20, un nou smartphone LG echipat cu Android 7.0 Nougat

In 2015, LG a decis sa lanseze si un smartphone din gama phablet ca o alternativa la flagship-ul G4, care s-a bucurat de succes in randul celor care prefera un display mai mare. V10 a fost accesorizat cu hardware de top pentru momentul lansarii, un ecran secundar dedicat notificarilor si informatiilor suplimentare, cat si cu o constructie neobisnuita. Se pare ca anul acesta vom primi din nou un smartphone din aceasta clasa de la LG, numit in mod neoficial V20, care va imprumuta mai multe elemente de la actualul flagship al companiei, G5.

lg v20

Informatiile sunt neoficiale, de la site-ul Android Authority si faimosul cont de Twitter @OnLeaks, care au reusit sa realizeze un model 3D pe baza descrierilor celor care au vazut dispozitivul. V20 va utiliza o constructie asemanatoare cu G5, daca aceste imagini sunt intr-adevar bazate pe surse de incredere, acesta pastrand display-ul secundar din partea superioara, dar facand apel la designul modular al “fratelui” mai mic. Descrierile sugereaza ca acesta va masura 159,5 x 78,1 x 7,7-8,8 mm si ca va beneficia de un display principal cu diagonala de 5,6 sau 5,7″. Acesta va beneficia de un chipset Snapdragon 820 sau 821, 4 GB memorie RAM si un sistem dual-camera iesit in relief, foarte similar cu cel de pe LG G5.

lg v20 news

Noul dispozitiv V20 va folosi conectorul USB Type-C si va fi lansat alaturi de accesorii modulare care vor substitui partea de jos a dispozitivului. Pe partea din spate a telefonului va fi pozitionat un buton “Power” rotund, care include si un senzor de amprenta, iar butoanele de volum vor fi pe laterala din stanga a lui V20, amintind din nou de G5. Speculatiile momentului sugereaza ca dezvaluirea telefonului va avea loc pe 6 septembrie, urmand ca acesta sa fie lansat in aceasta toamna, cu noul Android 7.0 Nougat pre-instalat. Acesta ar putea sa devina primul dispozitiv din afara gamei Nexus care primeste cea mai noua versiune a sistemului de operare Google.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Facebook for LG KU990i, تطبيقات الج ت585, تنزيل العاب s5222, تحديث هذا التليفون lgt-310i, تحميل العاب الهاتف مجانا lg, motywy java apps na Lg pobierz, تحميل لعبة سودوكو جافا, تحميل ألعاب ألجي, Aplikacja facebook na lg ku990, العاب lg531, Decodare card telefon, تحميل ألعاب لجوال من نوع LG, تنزيل العاب لهاتف lg , Teme pt telefoanele LG, ت برامج الج ت585, aplikace na lg ku990 zdarma, تنزيل العاب علي هاتف أل جي , Free download theme for LG-A290, Lg gd510 motyw iphone download, Lgmobile.con,