Home / Downloads / Uptate iPhone Setari Retea Operator Telefonie Mobila – Update iPhone Carrier Settings

Uptate iPhone Setari Retea Operator Telefonie Mobila – Update iPhone Carrier Settings

De fiecare data cand instalam un SIM , nano-SIM pe  iPhone sau iPad Cellular 3G / 4G, acesta se inregistreaza automat atat in reteaua operatorului de telefonie mobila (Orange, Telekom, Vodafone) cat si in reteaua Apple.

In cele mai multe cazuri aceste setari de Internet Mobile (Cellular Data) se fac automat, fara a fi nevoie de interventia manuala a utilizatorului. Setarile de reteapentru internetAPN (Access Point Name), sunt specifice fiecarui operator iar in unele cazuri ele pot sa difere si in functie de tipul de abonament. APN-ul poate sa difere de la “cartela” – abonament PrePay – la abonament.

Utilizatatorii de iPhone si iPad Cellular sunt scutiti sa faca aceste setari manual. Este de ajuns ca telefonul sa fie conectat la reteaua GSM / Wi-Fi, iar setarile pentru internet se vor face automat.
Orange au lansat recent un update al setarilor de retea. Update-ul este disponibil pentru toti porprietarii de iPhone-uri din reteaua Orange Romania.

Cum facem update la setarile de retea pe iPhone / Orange – Update iPhone Carrier Settings

Exista doua variante de va actualiza setarile de internet pe un iPhone cu SIM de la Orange.

1. Prima metoda este prin iTunes. Conectati iPhone-ul sau iPad-ul la PC / Mac pe care aveti instalat iTunes, iar programul va va anunta daca exista update disponibil.

uptate carrier settings iphone

Este simplu de intuit ca aici va trebui sa dati Download and Update pentru a actuliza setarile. Procesul dureaza doar cateva secunde iar iPhone-ul nu va trebui sa se restarteze.

Screen Shot 2016-01-26 at 9.58.56 AM

2. Cea de a doua metoda este din meniul Settings al iPhone. Mergeti in Settings > General > About. Daca este update de retea disponibil, veti fi intrebati daca doriti sa faceti update-ul.

Orange_Carrier_Settings_iPhone

Pentru a va putea actualizarile de internet mobil pe iPhone, este nevoie ca acesta sa fie conectat la internet prin Wi-Fi sau prin 3G/4G.

Carrier Settings Updates sunt fisiere mici actualizate de Apple, care aduc imbunatatiri pentru apleuri voce, servicii de localizare mobila, internet mobile, mesagerie vocala, hotspot, mesaje (iMessage) sau conexiuni Operator > Apple.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
Google rech sonneries sony ericsson mp3, LgMobile.com, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ, setari internet telekom microsoft, samsung analog saat tema ekran koruyucu, معلومات سرية علي موبايل GT.E2550 SAMSUNG, jeuxjavaSAMsungduoS, E2121B telefon internet GSM AYARI TURKCELL, تطبيقات موبايل Lg A290, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, Jocuri ben ten descarcare pentru telefon, qeulle es le code du samsung chat flachage, download game mahjong gratis untuk hp, Setari internet telecom pentru htc desire hd, screensavers for sony ericsson elm, trucos ocultos en samsung.gt.e3300i, mise a jour de samsung GT C6112, Atualização mobile lg, download chestionare auto categoria b pt mobil samsung gts 3650, Preuzimanje igrica za sony ericsson,