Home / ANDROID - GOOGLE / Un nou upgrade de Firmware pentru generatia de mobile Xperia X10

Un nou upgrade de Firmware pentru generatia de mobile Xperia X10

Sony Ericsson a anuntat un nou upgrade de firmware pentru vechea generatie de telefoane mobile Xperia, si anume Xperia X10, X10 Mini, X10 Mini Pro si Xperia X8.

x10-upgrade (pic)

Din pacate pentru utilizatorii acestor telefoane Xperia, update-ul nu se face catre sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread si nici nu vine cu modificari majore ale caracteristicilor sau de design, insa aceasta aduce cateva imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste performanta si stabilitatea sistemului de operare Android 2.1 Eclair.

Cativa utilizatori Xperia X10 care si-au updatat deja telefoanele mobile cu noul firmware (2.1.B.0.1) au raportat pe forumul XDA ca aceasta a imbunatatit, pe langa performanta OS-ului, si reactia la comenzile si operatiile efectuate cat si calitatea imaginii in ceea ce priveste fotografiile facute cu camera telefoanelor. In plus, utilizatorii care vor face acest upgrade se pot astepta si la o marire de receptiei a retelei de internet cat si la viteze mai mari in transferurile de date. In plus, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste accesul de root la partitiile de sistem ale telefoanelor din generatia Xperia X10, deoarece noul firmware este de asemenea rootabil.

2.1.B.0.1-firmware

Momentan noul firmware pentru telefoanele Xperia X10 este disponibil pentru update doar in Germania, dar se asteapta ca in aceasta saptamana acesta sa devina disponibil in mai multe regiuni si tari, printre care se numara si Romania.

One comment

  1. quiero descarga de aplicaciones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobile Apps, Tutorials and News:
brmbaruan x10i, download aplikasi wallpaper x10, najnoviji serijom za sony x10, jeux java pour x10a 2.1, تحديث الهاتف x8, 2.1android alkalmazasok, програмне забезпечення до телефону Sony Ericsson, jatekok letõltése x 10, juegos firmware 2.1, ενημερωση office suite για sony ericsson xperia, nadogradnja za xperia x10 mini android 2.1, mobilo mobile firmware, تطبيقات سوني إريكسون j108i, sony ericsson xperia x10 canlı duvar kağıtları, pembaruan office suitt buat xperia x8, xperia x8 2.1 games, apps cho x10, andruo soni ericsson atnaujinti mini pro x10, kako azurirati softver za xperiu x10i, ζωντανες ταπετσαριες Χ10 Μινη,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese