Home / Apple iOS / Trimite Mesaje LIVE Video de “La Multi Ani” prin Facebook!

Trimite Mesaje LIVE Video de “La Multi Ani” prin Facebook!

Un update  recent al aplicatiei Facebook pentru iOS (iPhone si iPad) a introdus un feature foarte interesant. Posibilitatea de crea un videoclip live cu mesaj de “La multi ani” pentru prietenii care isi serbeaza ziua de nastere.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un prieten care isi serbeaza ziua de nastere, sa intrati pe pagina lui de Facebook si apasati pe campul in care sa-i lasati mesaj.

Share_Live_Video

In partea de jos, alaturi de butoanele pentru iserare imagine, tag, sticker si locatie, apare optiunea de inregistrare live video. Acest mesaj va fi postat atat pe pagina dvs. de Facebook, cat si pe cea a prietenului caruia ii lasati mesajul de “La multi ani”.

IMG_7812

O optiune foarte faina care mareste interactiunea intre utilizatori prin posibilitatea de partajare live video.

Go Live on Facebook! :-)

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
E2252 تطبيقات, تطوير نظام موبايل lg-t310i, العاب سامسونج s5222, Opera mobile java 7.1 simbian ke stazenĂ­ do mobilu zdarma, mesaje sony ericsson xperia de pe facebook, facebook para sony ericsson j108, jocul luigykent, ร้านค้าovi, تحميل العاب بن تن جافا, تنزيل العاب على هاتف سامسونج GTS5222R, برامج لموبايل E2252, Facebook for j108i, download jocuri java pentru telefon samsung, mesaje sony ercsson xperia de pe facebook, sony ericsson j108i apps, descargar la aplicacion de faceBook para tlf sony ericsson j108a, viber descarcare, juegos para samsung gt - s5222, العاب سوني اليكسون g108I, ألعاب لهاتف samsung star 3 Duos,