Home / ANDROID - GOOGLE / Toy Story: Smash-it! – Joc Puzzle Aventuri

Toy Story: Smash-it! – Joc Puzzle Aventuri

Jucariile se intorc din nou cu o noua aventura! Alaturati-va lui Buzz, Woody si restul jucariilor din “Toy Story” in ultima lor aventura!

Toy Story: Smash-it!” este un joc puzzle pentru Android cu totul nou, cu o fizica 3D si cu personajele tale preferate din animatia “Toy Story“! Incepeti noi aventuri cu jucarii, prin intalniri hilare de la spatiul cosmic extraterestru, pana la  urmariri in Vestul Salbatic! Cu 60 de nivele de jocuri puzzle non-stop, acest joc va oferi de ore de distractie explozive si palpitante!

Caracteristici principale:

  • Joc puzzle – arunca bouncing-balls unice cu powerup-uri speciale pentru a distruge alienii si a strapunge apararea lor!
  • Joaca ca Buzz Lightyear – fa echipa cu Buzz, si munciti la perfectionarea unghiurilor si tintelor necesare pentru a termina fiecare nivel. Intalniti caractere tale preferate din “Toy Story“, de-a lungul aventurii!
  • 4 episoade pline de imaginatie – porneste o calatorie plina de distractie “la infinit … si mai departe!” Pregateste-te pentru o aventura vietii tale, oprindu-te la maleficul Zurg, prinde banditii alieni, si multe altele!
  • 60 de nivele provocatoare – Intalniti noi provocari in fiecare nivel. Gasiti modalitati creative de a sparge caramizi, sticla, trenuri, si multe altele pentru a obtine cel mai mare scor posibil!
  • Ore valoroase de reluari – reluati fiecare episod pentru a obtine 3 stele  pe fiecare nivel si de a castiga realizari impresionante!

Toy Story: Smash-it! este un joc de aventuri puzzle pentru Android ce poate fi descarcat de pe Google Play su direct de aici la pretul de  3,38 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
スマッシュイット トイストーリー 日本語版, トイストーリースマッシュイット iPhone, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-softwares_4329/1/?fi=53, トイストーリーアプリandroid, smash it! トイ・ストーリー, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/?fi=52, download เกมยานอวกาศnokia, アプリ トイストーリー Android, java oyuncak hikayesi oyunu indir, descarga aventuri story, Game ponsel toy story, DOWNLOAD GAME TOY STORY FOR HP ANDROID, download game android toy story adventure, トイストーリー SMASH IT ダウンロード, download game toy story untuk hp, トイストーリー― スマッシュ イット!, トイストーリー smash, iphone アプリ トイストーリー スマッシュ, Download game toy stori petualangan java, download permainan toy story hp samsung,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese