Home / BlackBerry / Specificatii si video ale noului BlackBerry A10

Specificatii si video ale noului BlackBerry A10

Ads

De curand a aparut un videoclip cu un nou smartphone BlackBerry. Videoclipul prezinta BlackBerry A10 langa un Z10 argintiu. Acesta a fost postat de Tinhte.vn, un blog vietnamez.

Aceasta arata ca BlackBerry A10 este semnificativ mai mare decat Z10.

blackberry_a10 Alaturi de clipul video, site-ul a postat, de asemenea, specificatiile A10 lui. Acesta a spus ca telefonul include un procesor dual-core de 1.7GHz Qualcomm MSM8960, un display AMOLED de 5 inci, o camera de 8 megapixeli pe spate si una de 2 megapixeli pe fata. Se spune de asemenea ca are 2GB de RAM, 16GB memorie de stocare interna si o baterie de 2.800 mAh.
Au mai aparut scurgeri de informatii si in trecut cu rapoartele legate de A10. La inceputul acestei luni, blogul BGR a postat primele imagini ale A10.
BlackBerry A10 se v-a lansa probabil, ca parte a liniei de smartphone-uri a companiei pana la sfarsitul acestui an, eventual, in luna noiembrie.
Este de asteptat sa se concentreze pe jocuri si aplicatii puternice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
lgc@xjnewqi.gov.cn, http://www.google.lv/url?q=http://www.mobile9.com/, apakah bb q10 android, baixar jogos para blackberry qwerty, živa ozadja torrent, moto x 16gb,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese