Home / ANDROID - GOOGLE / Solid Explorer – Un file Explorer Complet pentru Android

Solid Explorer – Un file Explorer Complet pentru Android

Daca sunteti in cautarea unui File Manager/Explorer pentru Android care sa indeplineasca cat mai multe dintre cerintele dvs, dar in primul rand sa fie gratuit, cu siguranta veti fi multumiti de una dintre cele mai complete aplicatii de acest gen, si anume Solid Explorer.

Solid Explorer este unul dintre cele mai puternice, intuitive, dar si atractive managere de fisiere pentru sistemul de operare Android. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot accesa nu doar fisierele locale, stocate pe carduri sau in memoria dispozitivelor, ci si fisiere stocate pe conturi FTP, SFTP sau SMB/CIFS, si, in plus, ofera suport si pentru servicii de stocare online (in cloud), cum ar fi Dropbox-ul.

solidexplorer1

Aplicatia are doua teme disponibile, una inchisa la culoare si acealalta in nuante deschise, iar interfata acesteia este usor de inteles si de utilizat de catre useri. Aceasta permite inclusiv notarea unor locatii ca bookmark-uri pentru accesarea mai usoara si rapida a acestora.

Unul dintre cele mai importante feature-uri ale Solid Explorer-ului este afisarea pe doua panouri in landscape, cu posibilitatea de transfer de fisiere printr-un simplu drag-and-drop, in timp ce in modul portret acesta arata ca orice alt explorer obisnuit.

solidexplorer2

Caracteristici Solid Explorer:

* Doua panouri independente pentru navigare si administrare mai buna a fisireleor
* Transfer de fisiere cu drag-and-drop
* Suport pentru clienti FTP, SFTP si SMB/CIFS
* Sharing fisiere via FTP
* Support pentru arhive ZIP, TAR.GZ, TAR.BZ2 si RAR
* Creare arhive ZIP si TAR
* Suport Dropbox si Box.net
* Bookmark-uri
* Acces Root
* Cautare indexata, disponibila si din sistem (se poate da cautare de fisiere si din widget-ul Google Search)
* Informatii detaliate despre fisiere si foldere

Download Solid Explorer via Google Play

Nota: Solid Explorer se afla inca in varianta beta, deci este posibil sa apara eventuale erori sau crash-uri in timpul utilizarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
android utforskare, spravca suborov pre android download, androidexplorer, apps subor downoland, htc spravca suboru dovland, download spravca tabletu huawei, "file manager за андроид", ตัวจัดการไฟล์ ใน iphone, android prieskumnik download, telecharger auto ecole sour mobil9, ตัวจัดการ ไฟล์ hd, najsilnejsie zvonenie na mobil download free, htc spravca súborov download, ladda ner filhanterare, jeux gameloft c5-00 dowland sports, raziskovalec android, správca súborov android download,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese