Home / ANDROID - GOOGLE / Samsung pregateste lansarea noului Galaxy S7 mini

Samsung pregateste lansarea noului Galaxy S7 mini

Dupa succesul inregistrat cu flagship – ul Samsung Galaxy S7, coreenii pregatesc ca si cu modelele anterioare si versiunea mini, la fel de performant dar la dimensiuni mai mici. Tehnologie de varf intr-o carcasa mai usor de accesat si de purtat.
Noul Samsung Galaxy S 7 mini, urmeaza trendul fratelui sau mai mare si continua sa impresioneze prin specificatii: un display SuperAMOLED full HD de 4,6″ protejat cu Gorila Glass 4, asigura tot confortul pentru o experienta deosebita in utilizare.
image

Ca si la modelele anterioare Samsung testeaza ambele platforme, cea proprie Exynos dar Qualcomm – ul dar si cele 2 procesoare grafice Adreno si Mali, utilizate frecvent la mai toate modelele anterioare.
Noul Samsung Galaxy S 7 mini promite a fi unul dintre cele mai performante modele sub 5″ de pe piata si cu siguranta va fi bine primit de catre cei ce nu doresc sa treaca de bariera celor 5″.

technologix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
ซัมซุงs7, גלקסי 7 מיני, aplikacije za samsung s 5222, скачати джава гру gts5222, leux zuma, Kod samsung gts 5230, gry angry birds java samsung,