Home / Mobile Apps / Samsung Galaxy Gear 2 Neo, un smartwatch performant ce ruleaza Tizen

Samsung Galaxy Gear 2 Neo, un smartwatch performant ce ruleaza Tizen

Ads

Samsung continua lansarea de noi produse inovative  si dupa succesul avut cu Galaxy Gear, a lansat a 2-a generatie de ceasuri inteligente ce fascineaza utilizatorii Samsung si nu numai. Smartwatch-ul incepe incet sa devina urmasul ceasului traditional cu cuartz, mecanic sau automatic. Noul Samsung Galaxy Smart 2 Neo este cel mai avansat model dezvoltat de Samsung, avand dimensiunile 37,9 x 58,8 x 10 mm, este mai subtire si mai usor decat modelul anterior si ruleaza sistemul de operare Tizen dezvoltat de Samsung.

samsung-gear-2-neo-2

Noul Samsung Galaxy dispune de un ecran Super AMOLED de1,63” cu o rezolutie de 320×320 pixeli, cam cum erau ecranele primelor telefoane cu ecran color in anii 2003-2005 si un procesor Dual Core de 1GHz si o baterie de 300mAh ce poate tine in viata gadget-ul pana la 3 zile de functionare intensa.

samsung-gear-2-si-gear-2-neo

Noul smartwatch este rezistent la apa si praf si beneficiaza de mai multi senzori si aplicatii de monitorizare a sanatatii, pentru fitness si poate interactiona si cu alte aparate electrocasnice care vor fi compatibile cu acesta. Noile Samsung Galaxy Gear si Gear 2 Neo vor fi disponibile din aceasta primavara si vor putea fi conectate doar cu unele modele Samsung incepand cu i9300, i9500, Note 3 si terminand cu noul Samsung Galaxy S5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese