Home / ANDROID - GOOGLE / Salveaza-ti toate mesajele de pe Android in Gmail cu SMS Backup

Salveaza-ti toate mesajele de pe Android in Gmail cu SMS Backup

Daca obisnuiti sa va resetati dese ori telefonul cu Android sau, poate nu la fel de des, sa ii schimbati ROM-ul, sau nu aveti prea mult spatiu de stocare si trebuie sa faceti curatenie destul de des, dar preferati sa va pastrati toate mesajele primite (sau trimise) din diverse motive, aplicatia perfecta pentru dvs este SMS Backup.

SMS Backup permite tuturor utilizatorilor sistemului de operare Android sa-si salveze online toate mesajele din telefon, in contul de Gmail. La prima folosire a aplicatiei, va trebui sa salvati in setari detaliile de logare in contul de Gmail (mai inainte va trebui sa activati IMAP in setarile Gmail), apoi va trebui sa faceti backup manual tuturor mesajelor stocate in telefon pana in acel moment.

sms-backup1

Backup-urile pot fi facute in grupuri de cate 25, 50, 100 sau 200 de mesaje in acelasi timp. Odata ce ati ajuns cu backup-urile la zi, puteti seta aplicatia sa salveze automat in contul online toate mesajele primite sau trimise de dvs.

sms-backup2

In plus, dupa stocarea mesajelor in Gmail, acestea sunt usor de accesat iar utilizatorii au optiunea de cautare in functie de informatiile continute.

Download SMS Backup

Nota: SMS Backup este compatibila doar cu sistemele Android si este disponibila gratuit pe Google Play Store (fostul Android Market).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
πως αποθηκεύονται μηνυματα facebook στο μαιλ, cum salvez mesajele in pc dupa android, jak zapisac swoje wiadomości z telefonu , cum se salveaza mesajele, cum poti descarca mesajele din telefon pe calculator, cum salvez mesajele de pe j5, cum salvez mesajele din telefon in contul gmail, salvare mesaje samsung galaxy, Cum salvez mesajele din telefon pe cont , unde se salveaza mesajele de pe viber in telefon, salvare mesaje de pe telefon pe calculator, cum salvezi mesaje de pe telefonul mobil, viber как да запазя съобщенията, Pot sa salvez mesAjele, cum salvez mesajele pe google cont, Cum sa descarc google play pe lg t375, cum salvezi mesajele S3, cum salvez mesajele de pe telefon, Cum putem sa salvam mesajele de pe telefon, cum copiez mesajele din tel pe card,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese