Home / ANDROID - GOOGLE / Salveaza-ti toate mesajele de pe Android in Gmail cu SMS Backup

Salveaza-ti toate mesajele de pe Android in Gmail cu SMS Backup

Daca obisnuiti sa va resetati dese ori telefonul cu Android sau, poate nu la fel de des, sa ii schimbati ROM-ul, sau nu aveti prea mult spatiu de stocare si trebuie sa faceti curatenie destul de des, dar preferati sa va pastrati toate mesajele primite (sau trimise) din diverse motive, aplicatia perfecta pentru dvs este SMS Backup.

SMS Backup permite tuturor utilizatorilor sistemului de operare Android sa-si salveze online toate mesajele din telefon, in contul de Gmail. La prima folosire a aplicatiei, va trebui sa salvati in setari detaliile de logare in contul de Gmail (mai inainte va trebui sa activati IMAP in setarile Gmail), apoi va trebui sa faceti backup manual tuturor mesajelor stocate in telefon pana in acel moment.

sms-backup1

Backup-urile pot fi facute in grupuri de cate 25, 50, 100 sau 200 de mesaje in acelasi timp. Odata ce ati ajuns cu backup-urile la zi, puteti seta aplicatia sa salveze automat in contul online toate mesajele primite sau trimise de dvs.

sms-backup2

In plus, dupa stocarea mesajelor in Gmail, acestea sunt usor de accesat iar utilizatorii au optiunea de cautare in functie de informatiile continute.

Download SMS Backup

Nota: SMS Backup este compatibila doar cu sistemele Android si este disponibila gratuit pe Google Play Store (fostul Android Market).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
salvarea mesajelor din telefon pe mail, dawnload aplicarie sms backup mobil, kako shraniti sporucila na telefonu, zapisywanie sms na gmail, program backup apeluri si mesajeandroid, memorare sms, cum salvez mesajele de pe telefon, cum pot salva sms-uri de pe un galaxy 2, αποθηκευση μηνυματων, cum pot copia mesajele din samsung s4, αποθηκευση μηνυμάτων gmail, poti vedea sms pe gmail, cum se salveaza mesajele, cum copiez sms urile, mesaje salvate, cum copiez mesajele din tel pe card, kiedy moje smsy moga zostac zapisane na gmailu, cum se face backup la mesajele din gmail, salvare mesaje samsung galaxy, salvare mesaje android,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese