Home / Games & Themes Java / Russian Mafia Java Game

Russian Mafia Java Game

Russian Mafia este unul din cele mai bune jocuri  de actiune pe platforma arcade, fiind in acelasi timp un shooter foarte reusit.

RussianMafia-1.gif RussianMafia-4.gif

 

Este o poveste despre o prietenie reala si o soarta disperata. Ivan si Boris au fost prieteni, deoarece au fost in Cecenia impreuna fiind la datorie, … pana intr-o zi, cand Boris a fost gasit mort … Toate indiciile arata ca aceasta a fost mana Mafiei Ruse, cu sediul sau central plasat in Chicago, America. Ivan a decis sa se razbune moartea prietenul sau.

Caracteristicile interesante ale acestui joc sunt grafica stil benzi desenate sau preanimatie cu fundal ce da un efect 3D adanc si complet al jocului, scene de lupta care pur si simplu iti taie respiratia, de la lovituri cu piciorul, la numeroase actiuni si combo-uri. Elementele  de fizica ale graficii jocului par reale, care va ofera un efect deplin de lupta al obiectelor dinamice. Aveti posibilitatea sa sa va ascundeti in spatele inamicilor sau sa ii distrugeti prin lovituri cu piciorul sau folosirea unui intreg arsenal: cutit, arme de mana, Uzi, Shotgun si multe alte  arme folosite in general de baieti "rai" cu inteligenta artificiala.

RussianMafia-5.gif RussianMafia-8.gif

Russian Mafia, este unul dintre jocurile ce se adreseaza telefoanelor cu platforma Java si Symbian OS 9.x, S60 3rd si care accepta fisiere de tip .jar la rezolutia maxima de 240 x 320. Cateva din marcile pe care acesta a fost testat cu succes sunt Nokia, Sony Ericsson, Samsung, BlackBerry, LG, Motorola., este unul dintre jocurile ce se adreseaza telefoanelor cu platforma Java si Symbian OS 9.x, S60 3rd si care accepta fisiere de tip .jar la rezolutia maxima de 240 x 320. Cateva din marcile pe care acesta a fost testat cu succes sunt Nokia, Sony Ericsson, Samsung, BlackBerry, LG, Motorola.

10 comments

  1. aplicatie incorecta… sub 1kb :( numai eu am problema asta?

  2. Gata s-a rezolvat cu downloadul. si ata are el marimea de 665Kb

  3. eu nu vad nicaieri download daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva…

  4. tsk ederim

  5. va rog spunetimi si mie cum download jocu pe ce tre sa dau click sau ce drq tre sa fac va rog

  6. Cum il deskrk? Va rog ajutati-ma!

  7. je veux juste testé ce jeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
java games akcio, mafia rusa juego java, La mafia russa descargar para Java , jocuri cu lupte java game dounload, Mp3 java game ruska mafija jar, telecharger game mobile mafia russe , JEUX ET JAVA DE RUSSIE DE MAFIA, O jogo java russian mafi, Mp3 java game ruska mafija, mafia rusia wallpaper, descargar juego de mafia rusa, Mafia russian pour blackberry , jeux java mafia.jar mob, el juego de la mafia rusa para moviles, JEUX JAVA RUSSIE DE MAFIA, O jogo java russian mafia 2, download game SKY force for nokia, Jogo Java mrfia, russian mafia pour android, Télécharger jeu de mafia pour java,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese