Home / Apple iOS / Raspunde rapid la mesaje (SMS Quick Reply) din screen-ul blocat (Lock Screen) al iOS 8 (iPhone 4s > iPhone 6)

Raspunde rapid la mesaje (SMS Quick Reply) din screen-ul blocat (Lock Screen) al iOS 8 (iPhone 4s > iPhone 6)

Un feature la iOS 8 de care nu s-a vorbit foarte mult si prea putini utilizatori de iPhone sau iPad stiu de el, este capabilitatea de a raspunde rapid la mesaje (SMS sau iMessages) direct din Lock Screen-ul telefonului, fara a fi nevoie sa folosim PIN-ul sau amprenta Touch ID pentru a debloca iPhone-ul.

Raspunsul rapid – Quick Reply – se poate face in doua moduri. Fie din sceen-ul blocat (conditia este ca pentru “Messages” sa aveti activata optiunea “Show on Lock Screen“), fie din Notification Center.

Asadar, cand primim un mesaj trebuie sa glisam pe el de la dreapta la stanga pentru a accesa optiunea “Reply”, apoi putem introduce textul in partea de sus a display-ului.

In cazul in care nu aveti activata optiunea de previzualizare a mesajelor (SMS sau iMessage) in Lock Screen, dar aveti acces la Notification Center atunci cand screen-ul este blocat, puteti face acelasi lucru si de aici.

IMG_2003

Deschideti Notification Center, apoi glisati pe mesaj pentru a raspunde rapid fara a fi nevoie sa deblocati screen-ul iPhone-ului sau iPad-ului.

How to Quick Reply to a Message / iMessage from iPhone / iPad Lock Screen or Notification Center

Acest feature este disponibil pe toate device-urile iPhone si iPad 3G/4G cu iOS 8, incluzand iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air Cellular.

AMT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
iphone 5c message tel verrouiller, odpovedať sms sony , sms brzi odgovor, sony ericsson Lås sms, hurtig svar på sms samsung galaxy, ios 9 iphone 6 plus como responder a mensagem sem desbloquear o telemovel, iphone repondre rapidement msg, lg zaklenjen sms, SMS 受信画面 din, nokia.mobi/entry/van/main/500, samsung galaxy s3 hurtig svar på mrlding, aplikasi lock screen notification iphone, kedy odpovedať na sms, приложения за заключен екран с бърз отговор, アイフォン ショートメール クイック, wat is een sms vergrendelen, antwoorden op lockscreen iphone voor android download, szybka wiadomosc samsung, uzamknutie obrazovky iphone hry, uzamknutie obrazovky ios8,