Home / ANDROID - GOOGLE / Android Apps / Protejeaza datele share-uite trimitand fisiere care se auto-distrug cu Digify

Protejeaza datele share-uite trimitand fisiere care se auto-distrug cu Digify

Ads

Daca doriti sa share-uiti anumite documente sau fisiere care contin date importante, insa nu doriti ca datele continute de acestea sa ajunga pe mana oricui (odata ce fisierele respective pleaca de la dvs, nu aveti de unde sa stiti unde vor ajunge), va recomandam sa folositi aplicatia mobila Digify.

digify

Disponibila pentru Android si iOS, Digify le permite utilizatorilor sa share-uiasca fisiere, acestea urmand sa se auto-distruga dupa un anumit timp setat de catre user (intre 1 minut si 1 luna), continutul acestora fiind sters definitiv, fara posibilitate de recuperare. Astfel, persoanele care primesc fisierele respective nu vor avea la dispozitie decat un timp limitat pentru a vizualiza continutul acestora, ba in plus, acestia nu vor putea face screenshot-uri sau copii ale fisierelor (daca vor incerca vor pierde instant accesul la acestea, iar utilizatorii care au facut sharing-ul vor fi alertati de acest lucru). De asemenea, utilizatorii pot afla care sunt persoanele care au vizualizat fisierele share-uite, de cate ori si pentru cat timp, iar in cazul in care acestia se razgandesc si doresc sa revoce accesul la un fisier inainte de a atinge perioada limita de sharing, au la dispozitie optiunea unshare.

Aplicatia Digify este disponibila in mod gratuit si permite share-uirea fisierelor stocate atat pe dispozitivele mobile, cat si pe contul Dropbox.

Download Digify.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
descargar juegos de fring de nokia e6, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, nokia.mobi/entry/van/main/603, http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-311-themes_4331/1/?lang=jp, самоуничтожение windows phone,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese