Program de traducere in mai multe limbi, pentru telefoanele mobile. (Translator Mobile)

Advertisements

Pentru PC se gasesc la tot pasul aplicatii sau software-uri mai complexe pentru traducere in majoritatea limbilor straine de pe glob, insa pentru telefoanele mobile si smartphones aplicatiile sunt putin si de cele mai multe ori dau "rateuri" cand avem de tradus diferite texte.
Pentru cei care au calculatoare conectate la , cea mai simpla si efecienta solutie este Google Translator. Aplicatie online care nu necesita instalare sau configurare. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati limba in care este textul original si limba in care doriti sa traduceti textul. In plus, Google Translator permite traducerea integrala a paginilor web.

Pentru telefoanele mobile, Google a lansat doua servicii de traducere bazate pe engine-ul Google Translator.

Google Translate Mobile Website

Google Translate Mobile Website este disponibil pentru toate telefoanele mobile si smartphone-uri. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati in browser-ul telefonului (recomandat Mobile) translate.google.com/m.

google-translate-mobile

Interfata grafica este foarte intuitiva si este optimizata special pentru browserele telefoanelor mobile.

Google Translate Android Application este dedicata smartphone-uri cu sistem de operare 2.1 sau Android 2.2. Odata instalata aplicatia pe smartphone aveti optiunea de a traduce texte si speak translate. Prin speak translate scutiti timpul pierdut cu scrierea textului de tradus. Este de ajuns doar sa da-ti comanda vocala de traducere si sa spune-ti fraza care urmeaza sa fie tradusa.

android-barcode

Google Translate este un serviciu gratuit pus la dispozitie de Google. Pentru a utiliza acest serviciu este nevoie sa aveti un telefon mobil cu conexiune Internet (3G, GPRS, WI-FI sau ModemUSB).

Puteti traduce fraze din limba romana in aproape toate limbile de pe glob si invers.

Program te traducere pentru telefoanele mobile si smartphones.

Advertisements
Download Themes, Apps, Games & Updates via EMAIL.

2 Responses to Program de traducere in mai multe limbi, pentru telefoanele mobile. (Translator Mobile)

  1. raluk says:

    da cum il descaaarc?:(

  2. Dan says:

    Nu trebuie sa descarci nimic, trebuie doar sa mergi la http://www.mobile-translator.net/ro/ si poti traduce orice pe telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Next: Internet Browser cu suport Flash pentru iPhone » »
Old: « « Motorola pregateste SUPER smartphone-ul Milestone2 (Video)
Download Symbian, Android, iPhone & Windows Mobile Apps:
Google tumacz w telefonie, Свали.ипограма.за.игри.за.смарфони, samsung çeviri indir, google prevodach za nokia, telefon dili indir, program de tradus telefonul, برنامج ترجمة لجوال lg, تحميل الترجمة للهواتف الذكية, mobilny tlmocnik, aplicatie translator, Google prevodac mobile, теглене на преводач, Mobil dil çevirici indir, تحميل برامج الترجمة الصوتية علي الهاتف LG, samsung tlf dili icin pegram indir, glasovni prevodilac besplatno preuzimanje, mobil internetsiz dil cevirici indir, Telefon dil tercumanı programı, كيف تحمل الترجمة على هواتف ال جي, program de tradus texte pentru telefon cu android,

Totul despre telefoanele mobile!
Reviews, Games, Apps, Firmware, Price, Shop, Video, Updates, Internet Mobile & News

AMTELEFON.COM