Home / ANDROID - GOOGLE / Optimizare baterie si maxima performanta in Android cu Power Tune-Up

Optimizare baterie si maxima performanta in Android cu Power Tune-Up

Desi este probabil cel mai popular sistem de operare mobil, Android are reputatie destul de proasta in ceea ce priveste durata de viata a bateriei. Pentru a rezolva aceasta problema, destul de sacaitoare pentru utilizatori (mai ales pentru cei care tin activata permananet conexiunea la internet, fie ea Wi-Fi sau mobile, sau care obisnuiesc sa foloseasca Bluetooth-ul sau/si GPS-ul destul de des), in Google Play (fostul Android Market)  sunt disponibile mai multe aplicatii menite sa optimizeze durata de viata a bateriei si performanta sistemului. Dintre acestea mentionam in articolul de fata o aplicatie lansata recent de BitDefender, oferita gratuit utilizatorilor, si anume Power Tune-Up.

power-tune-up1

BitDefender Power Tune-Up este o aplicatie simpla, usor de folosit, care le ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a optimiza telefonul atat in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, cat si si performanta sistemului Android. In plus, cu Power Tune-Up userii pot sa monitorizeze traficul de date si sa seteze limite pentru consumul acestora, pentru a preveni costuri prea mari pe facturile de la operatorii mobili.

Caracteristici BitDefender Power Tune-Up

  • Device Clean-Up – Obtinere spatiu de stocare suplimentar prin eliminarea cache-urilor inutile si a fisierelor temporare din memoria interna a dispozitivului dvs, ??precum si de pe carduri de memorie externa.
  • Monitorzare trafic 3G – Monitorizarea atent? a utilizarii de date prin conexiunile mobile (3G), si stabilirea de limite pentru consumul acestora, precum si optiunea de a primi notificari atunci cand sunt atinse limitele.

power-tune-up3

  • Battery Saving Mode – Marirea duratei de viata a bateriei prin  trecerea la modul "Battery Saver" predefinit, sau posibilitatea de creare a unui profil personalizat pentru o flexibilitate mai mare.

power-tune-up2

  • Consumul bateriei – Informare constanta asupra timpului disponibil in standby pana la consumarea bateriei si, de asemenea, posibilitatea de a vizualiza  si de a opri rapid procesele care consuma mult CPU si RAM.
  • Widget pentru baterie – Optiune de instalare a widget-ului Power Tune-Up pentru a sti intotdeauna procentajul de baterie disponibil.

Download BitDefender Power Tune-Up (via Google Play)

Nota: Power Tune-Up este inca in stadiu beta. Pentru orice eventuala problema trimite-ti feedback la BitDefender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
מיטוב יישומים סמסונג, تنظيف هاتف متورولا, optimizator baterie app, optimizare android jelly bean, винаги да се оптимизира samsung galaxy 3, програма за оптимизиране батерия на таблет, optimizare baterie smartphone, program pentru optimizare tableta android, βελτιστοποιηση μπαταριας, кодове за андроид батерия, optimizare android, optimizacija baterije, optimizare android s2, optimizare internet allview, alkalmazás optimalizálás samsung, optimizare baterie android kitkat, huong dan dung Power Tune-Up, מיטוב יישומים באנדוראיד, optimizare android 5, βελτιστοποίηση εφαρμογων εξοικονομηση μπαταρια,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese