Home / iPhone Apps / Noul YouTube Mobile pe suport HTML5

Noul YouTube Mobile pe suport HTML5

Ads

In urma cu 7-8 ani nu prea ne gandeam ca telefoanele mobile vor ajunge adevatare dispozitive prin care sa ne conectam la Internet, sa ne citim mail-urile, sa stam pe chat cu prietenii si sa vedem filmulete online.
YouTube  a stagnat multi in dezvoltarea versiunii web dedicata telefoanelor mobile, iar in tot acest timp telefoanele s-au transformat in smartphone-uri, iar unele modele sunt la performante de netbook-uri.

mobile_Youtube
Odata cu noul HTML5 care este pe cale sa rescrie regulile web-ului, tot mai multe companii si-au intreptat atentia catre aceasta noua tehnologie. Google nu face exceptie. Portalul de clipuri video, YouTube, a primit o noua interfata bazata pe HTML 5. Principalul avantaj este performanta ridicata cu resurse de sistem minime. Este stiut faptul ca continutul flash este o "pedeapsa" atat pentru browserele PC cat si pentru mobile browsers. Noul HTM5 permite vizionarea fisierelor video fara a mai fi nevoie de flash player, iar calitatea este exceptionala.

Noua versiune a YouTube Mobile poate fi accesata din browser-ul telefonului : m.youtube.com, insa trebuie sa stiti ca aceasta versiune nu este disponibila momentan decat pentru iPhone, iPod, iPad si Android browsers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
https://m.youtube.com/?client=mv-nokia, m.youtube.commv-nokia, donlowd .com/?client=mv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nokiahttp://m.youtube.com, https://m.10youtube.com/?client=mv-google, http://m.youtube.com/?clint=mv-nokia-maemo, m.youootube.com/?client=mv-nokia, www.youe.com/?client=mv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nokiak, htt://m.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, m.youtube.?client=mv-nokia, m.youtwube.com/?client=mv-nokia, http//m.youtube.com/?clien.mv.nokia.mmicon baixar o site, m.yout/?client=mv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nokiamv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nokiasss, en.amtelefon.com/noul-youtube-mobile-pe-suport-html5/a, m.youtube.wcom/?client=mv-nokia, m.youtube.com/?cliegnt=mv-nokia, https://www.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese