Home / iPhone Apps / Noul YouTube Mobile pe suport HTML5

Noul YouTube Mobile pe suport HTML5

In urma cu 7-8 ani nu prea ne gandeam ca telefoanele mobile vor ajunge adevatare dispozitive prin care sa ne conectam la Internet, sa ne citim mail-urile, sa stam pe chat cu prietenii si sa vedem filmulete online.
YouTube  a stagnat multi in dezvoltarea versiunii web dedicata telefoanelor mobile, iar in tot acest timp telefoanele s-au transformat in smartphone-uri, iar unele modele sunt la performante de netbook-uri.

mobile_Youtube
Odata cu noul HTML5 care este pe cale sa rescrie regulile web-ului, tot mai multe companii si-au intreptat atentia catre aceasta noua tehnologie. Google nu face exceptie. Portalul de clipuri video, YouTube, a primit o noua interfata bazata pe HTML 5. Principalul avantaj este performanta ridicata cu resurse de sistem minime. Este stiut faptul ca continutul flash este o "pedeapsa" atat pentru browserele PC cat si pentru mobile browsers. Noul HTM5 permite vizionarea fisierelor video fara a mai fi nevoie de flash player, iar calitatea este exceptionala.

Noua versiune a YouTube Mobile poate fi accesata din browser-ul telefonului : m.youtube.com, insa trebuie sa stiti ca aceasta versiune nu este disponibila momentan decat pentru iPhone, iPod, iPad si Android browsers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobile Apps, Tutorials and News:
qhttp://m.youtube.com/?client=mv-nokia-maemo, m.youtube.com/?client=mv-nokiaxxx videos, m.ytube.com/?client=mv-nokia, فیلم.سوپر هندی mv-ucweb-in, โหลดhtml5ลงมือถือ, m.youtube.com/?client=mv-nokiayutube, ss://m.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, m.youtube.com/?client=mv-nokiwwwa, m.youtube.com/?client=games-nokia, m.youtube.co/?client=mv-nokia, โหลด html5 ลงมือถือ, telechargement suport youtube, .m.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, hs/?client=mv-nokia, sss/m.youtube.com/?client=mv-nokia, يوتيوب نوكيا, m.youtube.com./?client=mv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nwwokia, https://m.youtube.com/?client=mv-nokiaي, m.youtube.com/?client=mv-googleسكس,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese