Home / Mobile News / Noua generatie de displayuri – Dragontrail

Noua generatie de displayuri – Dragontrail

Ads

Iata ca japonezii ne uimesc si vin in forta pe piata display-urilor cu o noua si inovatoare creatie numita Dragontrail. Nume mari actuale ca Corning, a caror Gorilla Glass ce detine o parte importanta din aceasta piata va fi nevoita sa admita ca cei de la Asahi Glass vor fi un concurent puternic pe viitor.

download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0″>

Acest display se pare a fi de 6 ori mai puternic decat cel de tip soda-lime actual. Este declarat deasemeni a fi extrem de rezistent la zgarieturi si au un finisaj mai clar decat panourile cu rasina. De remarcat ar fi ca producatorii sustin ca ar fi si destul de “eco”, Dragontrail fiind nedaunator mediului si nici aditivii sai.

ACG crede ca mai poate dura o vreme totusi pana vor reusi sa acopere o piata la nivel mondial pentru sticla de display-uri de smartphone-uri, tablete, TV-uri si alte gadget-uri. Corning sunt inca un titan greu de doborat inca, ramane sa vedem insa ce ne rezerva viitorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
nuevas pantallas dragontrail, game hd sentuh, dragontrail glass, Download game Dregon trail, dragontrail, какво е oznachava dragon trail glass, , download dragontrail display software, download game dragon trail untuk java , ما هو دراغون تريل, ecran dragontrail, какво означава dragontrail glass,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese