Home / NOKIA / NOKIA KINETIC – TELEFONUL CARE SE RIDICA SINGUR IN PICIOARE :-)

NOKIA KINETIC – TELEFONUL CARE SE RIDICA SINGUR IN PICIOARE :-)

Nokia Kinetic este un telefon elegant cu un concept unic. Este un telefon care se ridica singur in picioare atunci cand este lasat pe birou si primeste un apel.

nokia kineric

Forma curbata de la baza telefonului si electromagnetul din interiorul sau face posibila schimbarea centrului de greutate al acestuia atunci cand se primeste un apel (cand "suna"). O simpla atingere intr-un anumit punct al display-ului va respinge apelul, iar telefonul va reveni la pozitia culcat.

Este un telefon ideal pentru birourile unde si cel mai discret sunet al vibratiilor poate fi iritant pentru cei din jur.

nokia kinetic 1

Pagina oficiala a acestui proiect superb. jeremyinneshopkins.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia care se ridica cand suna, ألعاب حركية نوكيا, nokia kinetic pret, nokia kinetik pret, nokia kinetik, m.youtent=mv-nokia,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese