Home / Apple / Night Shift descarca mai repede bateria la iPhone? More warm, more battery drain

Night Shift descarca mai repede bateria la iPhone? More warm, more battery drain

Ads

Daca Night Shift descarca mai repede bateria la iPhone, este o intrebare pe care toti si-o pun, inca de cand a fost lansat acest feature, odata cu iOS 9.3.
Din testele facute pe doua device-uri iPhone 6, va putem spune foarte sigur, ca da, Night Shift descarca bateria cu aprximativ 20 – 25% mai repede, atunci cand este activat.

Poate acesta a fost si motivul pentru care Apple, pana la cea mai recenta versiune de iOS, iOS 9.3.2 nu permitea activarea Night Shift odata cu activarea Low Power Mode.
Dupa lansarea iOS 9.3.2, Apple permite activarea simultana a celor doua moduri, insa daca mai aveti sub 20% baterie pe iPhone si nu aveti un incarcator la indemana, este bine sa nu activati Night Shift. In cazul in care doriti totusi sa faceti acest lucru, este bine sa setati pentru Night Shift o lumina mai putin calda, decat cea setata default. Undeva la 50% spre “less warm“. Adica o lumina mai putin calda.

Settings > Display & Brightness > Night Shift > Color Temperature

IMG_1728

More warm, more iPhone battery drain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
ดาวน์โหลดร้านค้า, codigos para j1, samsung s5610 firmware upgrade, تحميل العاب لهاتف العادية سامسونج, تحميل تطبيق تلفون s5222R, java tema indir, تحميل تطبيقات سامسونج s5222, télécharger jeux de ben 10 sur téléphon,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese