Home / NOKIA / Moonraker, smartwatch-ul la care a lucrat Nokia, a fost dezvaluit in imagini

Moonraker, smartwatch-ul la care a lucrat Nokia, a fost dezvaluit in imagini

Inainte sa fie achizitionata de Microsoft, compania Nokia lucra la un smartwatch, cu nume de cod “Moonraker“. Dispozitivul nu a mai fost lansat, iar multa lume s-a intrebat oare cum ar fi aratat un ceas produs de compania finlandeza. Iata ca celebrul cont de Twitter @evleaks a publicat un GIF in care apare ceasul inteligent, care nu a mai apucat sa vada lumina zilei.

moonraker

Se pare ca un prototip al Moonraker a fost prezentat intr-un cerc restrans la Mobile World Congress 2015, iar planul initial era ca ceasul sa fie lansat impreuna cu smartphone-ul Lumia 930. Acum stim ca acest lucru nu s-a intamplat, din motive necunoscute. Din imaginile prezentate vedem ca ceasul este unul colorat, asa cum ne obisnuise Nokia cu produsele sale, iar pe el apare sigla Microsoft. Pe capacul din spate, se observa un senzor pentru puls.

SoFunMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, To com problemas de certificado do servidor Nokia x2 o que faco, aplicatii windows phone 7.5, Aplikasi .sis senter hp symbian nokia 5320 xpmusic free, ร้านค้า NOKIA, تحميل العاب سامسونج دوس 5222, Gry java pobierz nokia 215, СмартВатцх, samsung s5610 otomatik saat gizli kodları, gear s2 skärmsläckarfel, Stahnout aplikaci facebook na Nokia 6303, saat.temalarl., google goggles pour java, Download tema moonraker java, hp sony j108i tdk bisa kamera, تنزيل منبه لهواتف جافا, Gt-s3350 imeil kodu nasil, samsung java gizlilik kodlari, samsung mobil canlı saat indir, ako sledovat filmy na nokia N8?,