Home / ANDROID - GOOGLE / Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games este un nou joc pentru a va relaxa si, an acelasi timp, pentru a va pune mintea la contributie. Un joc pentru cei carora le place sa rezolve puzzle-uri si ghicitori. Pentru cei care doresc si se straduieste sa isi dezvolte logica si matematica.

Jocul este de fapt, o colectie a celor mai bune jocuri puzzle cu diferite grade de dificultate. In momentul de fata, jocul cuprinde 17 tipuri diferite de puzzle-uri, si 180 de niveluri.

Caracteristici principale:

  • Secvente de gandire din afara
  • Grafica buna
  • Coloana sonora intriganta
  • Jocul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Cum am spus, jocul este o colectie de puzzle-uri interesante. Unele sunt cunoscute de noi toti din copilarie – o varianta a jocului Reversi, puzzle-uri de sah, Peg Puzzle. Iar unele sunt o combinatie de doua jocuri avansate, cum ar fi sea battle sau Sudoku.

Mind Games este un joc puzzle pentru Android si pentru cei care vor sa se distreze, dar sa isi si imbunatateasca capacitatile mintale. Acest joc poate fi gasit pe Google Play sau descarcat gratuit direct de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
, تحميل لعبة اللغز سيمبيان, لعبه الالغاز لنوكيا سيمبيان, تحميل العاب الغاز موبايل سامسونج, العاب نوكيا اكس ستة ألعاب تفكير وألغاز, العاب‏ ‏‏ ‏العقل‏ ‏للموبىل‏ ‏‏ ‏, العاب تمرين العقل جافا, العاب عقل للموباسيل جافا, اسماء العاب عقل لجهاز نوكيا, تحميل الألعاب العقل الإلكتروني, تحميل تطبيقات والغاز لاتش تي سي, العاب الذهن والتفكير جافا, العاب العقل لنوكيا, geriausi loginiai android zaidimai, تنزيل ألعاب العقل مجانا ‏java, soluzioni mind game, تنزيل ألعاب ألغاز للنوكيا جافا, العاب الغااز لنوكياe72, تحميل ألعاب ألغاز على الجوال ال جي, لعبة الغاز نوكيا اشا,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese