Home / ANDROID - GOOGLE / Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games este un nou joc pentru a va relaxa si, an acelasi timp, pentru a va pune mintea la contributie. Un joc pentru cei carora le place sa rezolve puzzle-uri si ghicitori. Pentru cei care doresc si se straduieste sa isi dezvolte logica si matematica.

Jocul este de fapt, o colectie a celor mai bune jocuri puzzle cu diferite grade de dificultate. In momentul de fata, jocul cuprinde 17 tipuri diferite de puzzle-uri, si 180 de niveluri.

Caracteristici principale:

  • Secvente de gandire din afara
  • Grafica buna
  • Coloana sonora intriganta
  • Jocul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Cum am spus, jocul este o colectie de puzzle-uri interesante. Unele sunt cunoscute de noi toti din copilarie – o varianta a jocului Reversi, puzzle-uri de sah, Peg Puzzle. Iar unele sunt o combinatie de doua jocuri avansate, cum ar fi sea battle sau Sudoku.

Mind Games este un joc puzzle pentru Android si pentru cei care vor sa se distreze, dar sa isi si imbunatateasca capacitatile mintale. Acest joc poate fi gasit pe Google Play sau descarcat gratuit direct de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل جافا ألغز موبيل, ألعاب عقل سمبيان للموبايل, تنزيل العاب العقل في الموبايل, العاب العقل, ألعاب عقل لهواتف نوكيا غير أندرويد, العاب تمرين العقل جافا, ألعاب جوال نوكيا لغز, تنزيل ألعاب العقل مجانا ‏java, %D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%A8+%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%82%D9%84+%D8%AC%D8%A7%D9%81%D8%A7, تنزيل لعبة العقل للهاتف, come risolvere la prima enigma di mind games , العاب ذكاء للهاتف LG, اسماء العاب عقل لجهاز نوكيا, تحميل العاب عقل على الموبايل, تحميل الغاز للهاتف, تنزيل لعبةألغاز لنوكيا, تحميل ألعاب ألغاز مجانية على موبايل ل ج, ألعاب الذهن والتفكير لنوكيا 95, تنزيل لعبة اللغز على موبايل نوكيا, تحميل العاب اللغز في هاتف LG java للهواتف القديمة,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese