Home / ANDROID - GOOGLE / Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games este un nou joc pentru a va relaxa si, an acelasi timp, pentru a va pune mintea la contributie. Un joc pentru cei carora le place sa rezolve puzzle-uri si ghicitori. Pentru cei care doresc si se straduieste sa isi dezvolte logica si matematica.

Jocul este de fapt, o colectie a celor mai bune jocuri puzzle cu diferite grade de dificultate. In momentul de fata, jocul cuprinde 17 tipuri diferite de puzzle-uri, si 180 de niveluri.

Caracteristici principale:

  • Secvente de gandire din afara
  • Grafica buna
  • Coloana sonora intriganta
  • Jocul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Cum am spus, jocul este o colectie de puzzle-uri interesante. Unele sunt cunoscute de noi toti din copilarie – o varianta a jocului Reversi, puzzle-uri de sah, Peg Puzzle. Iar unele sunt o combinatie de doua jocuri avansate, cum ar fi sea battle sau Sudoku.

Mind Games este un joc puzzle pentru Android si pentru cei care vor sa se distreze, dar sa isi si imbunatateasca capacitatile mintale. Acest joc poate fi gasit pe Google Play sau descarcat gratuit direct de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
تحميل لعبة العاب العقل علي النوكيا, العاب الغاز للسيمبيان , تنزيل لعبة العقل للهاتف, download games htc الغاز, العاب عقل للموباسيل جافا, لعبة الالغاز لنوكيا سيمبيان, تنزيل ألعاب العقل مجانا ‏java, ألعاب عقل لهواتف نوكيا غير أندرويد, تحميل الغاز للهاتف, العاب عقل لنوكيا, العاب لغز نوكيا, loginiai zaidimai parsisiusti nemokamai android, تنزيل العاب العقل في الموبايل, soluzioni mind game, تحميل العاب الغاز موبايل سامسونج, تحميل ألعاب ألغاز مجانية على موبايل ل ج, zaidimai sudoku samsung gs 3800 , اسماء العاب عقل لجهاز نوكيا, جافا العاب الغاز, giochi..mind.in..flash.android,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese