Home / ANDROID - GOOGLE / MessageMe – Chat Gratuit Android

MessageMe – Chat Gratuit Android

MessageMe este cel mai rapid si mai distractiv chat. Foloseste necesitatea pentru mesajele text SMS si schimbul de mesaje simple sau de grup, cu prietenii si familia din intreaga lume, fara nici un cost. Toate caile voastre preferate de conectare cu cei dragi care sunt importante pentru dvs. sunt integrate direct in aplicatie, asa ca nu pierdeti timp pentru trimiterea de clipuri video de pe YouTube, melodii, inregistrari vocale, emoticoane si multe altele. In plus, va puteti exprima si latura dvs. creativa prin desenarea de doodle-uri direct pe partea de sus a altor imagini.

Include, de asemenea, grup de chat, muzica, YouTube, doodle-uri si desene cu prietenii. Spuneti-le doar “Message Me!”, mesajele fiind intotdeauna private si sigure!

Caracteristici principale:

  • Chat-ul nelimitat GRATUIT. Utilizeaza WiFi, 3G, EDGE sau LTE.
  • Nu exista taxe de operator sau de retea. Nu exista costuri internationale de SMS. Chat gratuit peste tot in lume!
  • Adaugarea contactelor este usoara. Folositi un cod PIN secret, ca BBM.
  • Caracteristica chat de grup pastreaza toti prietenii tai conectacti!
  • Postati muzica si clipuri video de pe YouTube direct in mesaje.
  • Trimiteti locatia dvs. pentru ca prietenii si familia sa stie unde esti!
  • Inregistrare push-to-talk si caracteristica walkie talkie.
  • Desenare si doodle-uri!

In curand:

  • Adauga unul dintre sutele de autocolante si emojis disponibile pentru a va exprima!
  • Partajare all-in-one pentru Facebook si Twitter

MessageMe este o aplicatie de comunicare chat gratuita pentru dispozitivele cu Android. Aceasta poate fi gasita pe Google Play sau descarcata direct de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
aplikasio, Eplikasio lg, messageme java indir, download aplication tercepat, aplication blakbery, descargar tema de aplicacion para nokia 5331 mobile, تنزيل تطبيقات مجانا لأجهزة الجافا موبايل الجي t385, télécharger gratuitement اين جوالي, nokia 5250 için örümcek adam oyunu indir, aplication pour htc, برامج والعاب مجانية لنوكيا 6306, aplication htc, Acacian creed iv mobile geme nokia n95, les aplikasio de galaxy s, Aplication lg t385 Gps, jeu de boxe aplication, اين الجوال nokia sybia gratuit , Download electronic piano lg t385, nokia communicare aplikacije , أين الجوال t385-LG,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese