GAMES - APPS - FEATURES
Home / ANDROID - GOOGLE / Mesajele SMS vor fi primite si trimise direct din interfata Facebook Messenger

Mesajele SMS vor fi primite si trimise direct din interfata Facebook Messenger

Facebook ofera o modificare binevenita aplicatiei Messenger pentru Android, permitand primirea si trimiterea mesajelor SMS, evitand astfel situatiile in care intrerupeam conversatiile cu prietenii de pe Facebook pentru a verifica mesajele SMS primite pe telefonul mobil.

Unii dintre utilizatorii Facebook au primit deja suport pentru mesaje SMS in aplicatia Messenger, administratorii retelei de socializare testand functionalitatea acesteia inainte de debutul oficial. Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca suportul pentru gestionarea mesajelor SMS a mai fost disponibil si in trecut, dar a fost eliminat in scurt timp pe motiv ca nu ar fi fost utilizat suficient de catre utilizatori. Readucerea acestei functii vine dupa solicitari insistente din partea fanilor, punand Facebook Messenger in concurenta cu alte aplicatii populare cu suport pentru gestionarea mesajelor SMS, asa cum este si Google Hangouts.

facebook-messenger

Pentru a activa suportul pentru mesaje SMS utilizatorii nu trebuie decat sa bifeze “On” setarea “Default SMS app“, disponibila in versiunea actualizata a aplicatiei in meniul Settings.

Mesajele SMS vor putea fi diferentiate de cele obisnuite prin culoarea cu care sunt marcate: albastru pentru conversatii Messenger si violet pentru SMS-uri.

Alaturi de text, Facebook Messenger permite inserarea de clipuri audio si video, emoticoane, stickere si trimiterea coordonatelor de localizare prin mesaje SMS. Singurele functii nesuportate sunt trimiterea de bani sau GIF-uri animate, dar pentru asta putem apela la mesaje obisnuite trimise, folosind conexiunea la internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
برامج NOKIA 110‎, pobierz za darmo gry samoloty na jave, تحميل لعبة من الطبقات نوكيا, تنزيل تطبيقات samsung c6112, update.lgmobile.com, برامج موبايل W20i, blackberry 9850 theme, jocuri cu acţiune de descărcat java, تحديث طراز هاتف LG, ماهو رمز تحديث السامسونج الجافا, teleharger jeux java mobail s5222, kod na obnovenie nastavenia mobil samsung gt-s5620, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, svjetiljka za mobitel download, download themes animasi java samsung, nokia.mobi/entry/van/main/500, वॉलपेपर डाउनलोड, افضل العاب في هواتف محمولة samsung e2252 java, apelikaseyo, de ce nu pot descarca jocuri pe samsung s3570,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese