Home / Apple iOS / How to mark all unread emails as read in iPhone / iPad Mail App

How to mark all unread emails as read in iPhone / iPad Mail App

Aplicatia Mail a iOS este cu siguranta cea mai stabila aplicatie de email de pe iPhone sau iPad. Este adevarat ca nu este cea mai complexa, dar fiind dezvoltata de Apple special pentru propriile device-uri, este  cea mai sigura pentru cei care folosesc frecvent un cont sau mai multe conturi e mail pe iPhone.

Mail (aplicatia) permite adaugarea mai multe conturi de email si vizualizarea lor dintr-un “Inbox” comun sau din inbox-ul fiecarui cont adaugat pe iPhone. Mai multe detalii despre setari si functionalitati ale aplicatiei Mail le vom detalia intr-un tutorial viitor. Azi o sa ne rezumam numai la o problema de care se lovesc multi utilizatori. Marcarea simultana “ca citite” ca mai multor mesaje necitite din Inbox.

Utilizatorii de iPhone sau iPad care folosesc aplicatia Mail instalata default pe iOS, pot marca toate mesajele necitite din Inbox ca fiind citite “mark all as read” in doar cateva secunde.

Cum marcam simultan toate mesajele necitite din Inbox ca fiind citite pe iPhone sau iPad (Mark all unread email messages as read in iPhone Mail App)

1. Deschidem aplicatia Mail pe iPhone sau iPad si ne asiguram ca dormim marcarea tuturor mesajelor necitite ca fiind citite, fara a scapa vreun mesaj important care chiar ar necesita deschiderea lui.

IMG_2775

2. Apasam “Edit” din partea dreapta-sus a aplicatiei Mail, apoi in partea de jos pe Mark All.

IMG_2776

3. In meniul care se deschide selectam optiunea “Mark as Read

IMG_2777

Dupa ce selectam ca “marcat ca citit”, Mark as Read, toate mesajele cititie din Inbox sau All Inboxes vor fi marcate ca fiind citite.

stealth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What peoples search: Download Symbian, Android, iPhone & Windows Phone Apps:
nokia.mobi/entry/van/tones/game, ios frissitések letöltése, aplikace samsung gt c3750 stahuj, download game mahjong gratis untuk hp, กวดอีเมลในไอโฟน, Gt-A5230 uyumlu wep sayfasi indir, Opera mini 5 dowland za lg gm360i telefon, le code qui donne la voix vocale samsung e2222, darmowe aplikacje samsung GT c3050, teme pentru telefon samsung download, nokia.mobi/entry/van/main/701, codigo secreto para tira o teclado do jogos do samsung, telecharger aplikasyon galaxy, تحميل سكايب عربي ل htc, www.aplikaswo.com, nokia c7 programları indir, Samsung 5230 google tarafindan mobil video izleme icin bicimlendirme, ios mail jak označit vše, samsung gt c3510 wifi podesavanja, opera mini za telefone koji nisu androidi download,